zwolle kinderfeestje

Zwolle Kinderfeestje (20)

Rawwrr! Oog in oog met T. rex in Dinoland

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Dinoland is een avontuurlijke binnen- en buitenspeeltuin. Volg de spannende speurtocht langs meer dan vijftig levensechte dino's en graaf T. rex op uit het zand. In de wintermaanden deels open tijdens Winter Dinoland.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 9,50

peuters vanaf € 5,50

Kaketoe Kinderfeestjes

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Het organiseren van een origineel kinderfeestje blijft altijd een uitdaging. Met Kaketoe Kinderfeestjes in Zwolle hebben de ouders er geen omkijken meer naar!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 48 93 72 68 voor meer informatie

kinderen vanaf € 15,00

Openluchtbad Zwolle

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Het Openluchtbad in Zwolle bestaat al sinds 1933 en is een rijksmonument. Kom zwemmen in de zes baden die het zwembad telt als het zonnetje schijnt.

geopend, elke dag geopend

entree onbekend

Zwembad De Vrolijkheid

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Roetsj van de glijbaan, maak vette sprongen van de duikplank of kom gewoon baantjes trekken bij Zwembad De Vrolijkheid in Zwolle.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 6,10

kinderen vanaf € 5,10

peuters gratis

't Pannenkoekschip Zwolle

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Al meer dan 30 jaar is de Thorbeckegracht de thuishaven van 't Pannenkoekenschip in Zwolle. Hier eet je in een gezellig aangeklede boot een pannenkoek!

's maandags gesloten

entree vanaf € 5,50

Kinderboerderij Eekhout

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Neem een kijkje op Kinderboerderij Eekhout! De kleine kinderboerderij op het knusse Park Eekhout is een prachtige plek om een kinderfeestje te houden of dieren te bewonderen.

elke dag geopend

gratis toegang

Fietsjoe - Tour door Zwolle

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Fietsen met een dak! Ervaar het in Zwolle en stap op een fietsjoe of een tandem. Leuk voor een kinderfeestje, familiedag of trouwerij.

elke dag geopend

entree vanaf € 5,00

Buurtboerderij De Ramshorst

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Bij buurtboerderij de Ramshorst is het altijd feest! Maak een ritje op een pony, organiseer een kinderfeestje in het weiland of kom knuffelen met de konijnen.

open op zondag, woensdag en zaterdag

gratis toegang

Ontdekhoek - Zwolle

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Bij Ontdekhoek Zwolle vervelen kinderen zich geen seconde. Maak heerlijk ruikende zeepjes, proef zelfgemaakte aardappelchips of doe één van de andere proefjes.

open op woensdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 8,00

kinderen vanaf € 10,00