1

golfen in Groene Hart en in de buurt van Groene-Hart

FunZone Glow Minigolf Aalsmeer

aalsmeer, Noord-Holland  -  Sla de bal door het parcours van FunZone Glow Minigolf Aalsmeer en ontwijk haaien, dinosauriërs en jungledieren. De verlichte muren wijzen de weg!

Madness Minigolf

warmond, Zuid-Holland  -  Maak de tofste foto's voor op social media terwijl je een potje minigolf speelt. Het kan bij Madness Minigolf!

Scoor een goal-in-one bij Midget Voetgolf!

nieuw-vennep, Noord-Holland  -  Speel voetgolf op een overdekte midgetgolfbaan bij Midget Voetgolf in Nieuw-Vennep. De golfclubs en golfballetjes zijn hier ingeruild voor een voet en een voetbal. Scoor jij de meeste goals van je familie of vrienden?

Midgetgolf Bilthoven

bilthoven, Utrecht  -  Midgetgolf Bilthoven is een bijzondere midgetgolfbaan in een bosrijke omgeving. Leuk voor jong en oud! Geniet van de heerlijke frisse boslucht tijdens een spelletje midgetgolf.

Escape Rooms Ter Aar

Escape Rooms Ter Aar

Gratis kopje koffie of thee! Ontsnap aan de werkelijkheid, terwijl je je hersens kraakt bij het oplossen van pittige raadsels. Met spannende kamers, geschikt voor grote én kleine groepen, zit je bij Escape Rooms Ter Aar gebakken voor een gezonde portie adrenaline.