Kinderen Dagje Uit in het Groene Hart

UITgelicht

Dagje uit met kinderen in Groene Hart (130)

Flits door de tijd in Beeld en Geluid

hilversum, Noord-Holland  -  Zwijmel weg bij oude programma's en laat de kids zingen, dansen en acteren in de Beeld en Geluid experience. Alles wat er ooit op televisie of radio was, is terug te vinden bij Beeld en Geluid in Hilversum.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Archeon: terug in de tijd!

alphen aan den rijn, Zuid-Holland  -  Indrukwekkende poorten, bruggen, tempels: historische gebouwen in het Archeon nemen bezoekers mee terug in de Nederlandse geschiedenis. Zwerf door de prehistorie, ontmoet de Romeinen en leer zwaardvechten en boogschieten!

vandaag nog gesloten, geopend 2 juni t/m 25 oktober, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Creatief met glas in het Nationaal Glasmuseum

leerdam, Zuid-Holland  -  Leerdam staat wereldwijd bekend om zijn glas. Bekijk in het Nationaal Glasmuseum glas en kristal in allerlei vormen, kleuren, soorten en maten. En ga zelf aan de slag in de Glasblazerij!

's maandags gesloten 

Kasteel de Haar: een sprookje voor iedereen

haarzuilens, Utrecht  -  Het grootste kasteel van Nederland, Kasteel de Haar, wekt ieders fantasie tot leven. Kleine ridders en jonkvrouwen dromen van hun eigen sprookje en jong en oud staat versteld van het rijke interieur.

elke dag geopend 

Actieve uitjes bij Boerderij de Boerinn

kamerik, Utrecht  -  Met een grote glimlach verlaat iedere bezoeker van Boerderij de Boerinn het boerenerf. Kom ook naar het platteland voor een actief of juist een ontspannen uitje. Van melkkrukken schilderen tot boogschieten of het boerenbontespel!

elke dag geopend 

Cross als een pro op een elektrische motor

hoofddorp, Noord-Holland  -  Stort je op de uitdagende crossbaan van Electric Motorcross Park en neem de bochten en sprongen als een pro op een elektrische motor. Een motor die helemaal is ingesteld volgens je eigen wensen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Groenhovenbad Gouda

gouda, Zuid-Holland  -  Het Groenhovenbad is het zwembad in Gouda. Een groot en multifunctionele plek voor vrije tijd en vergaderen.

elke dag geopend 

Openluchtzwembad De Spettertuin

noordeloos, Zuid-Holland  -  De Spettertuin is een bekend begrip in Noordeloos. De kinderen halen er hun zwemdiploma, terwijl liefhebbers er 's zomers hun baantjes trekken.

vandaag nog gesloten, geopend 29 april t/m 7 september, van 14:00 uur tot 17:00 uur 

Natuurspeeltuin Het Weitje

hardinxveld-giessendam, Zuid-Holland  -  Roetsj van de tokkelbaan, klim in de klimbomen of spring op een van de trampolines. Natuurspeeltuin Het Weitje is een avontuurlijke belevenis!

geopend, open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag 

Gorcums Museum

gorinchem, Zuid-Holland  -  Verwonder je over de historie van de stad Gorinchem en bezoek de spraakmakende tentoonstellingen in het Gorcums Museum.

's maandags gesloten 

Zwembad Wasbeek

sassenheim, Zuid-Holland  -  Dompel onder in het recreatiebad of sjees van de lange waterglijbaan. Wasbeek is een subtropisch zwembad met unieke attracties!

elke dag geopend 

Roy's Magic Theater

aalsmeer, Noord-Holland  -  Kinderen die van magie houden, vieren hun verjaardagsfeestje in Roy's Magic Theater! Leer goochelen van illusionist Roy en zijn assistent Justin.

elke dag geopend 

Win 2 vrijkaartjes voor Museum Schokland

prijsvraag Schokland, een verlaten eiland in een weids, vlak landschap. Een haven op het droge, waar ooit de Zuiderzee heer en meester was. Dit bijzondere gebied kent zijn oorsprong in de voorlaatste IJstijd, de bewoningsgeschiedenis gaat terug tot 10.000 jaar. Centraal gelegen op het voormalig eiland ligt...

UITagenda Groene-Hart kinderen

UITagenda

Activiteit toevoegenWat te doen? Bekijk de volledige Kinderen Groene-Hart UITagendaWat te doen vandaag? Bekijk de tips van de redactie

donderdag

9 april 2020Thema tentoonstelling ''Barones in Oorlogstijd''Familie escape room nu 7 dagen te boekenNieuwsgierig naar geschiedenis van het FortCold Case GoudaFamilietentoonstelling Cold Case GoudaKinderfeestje Speurtocht en Escape room Kanondonderdag 9 april 2020

vrijdag

10 april 2020Thema tentoonstelling ''Barones in Oorlogstijd''Familie escape room nu 7 dagen te boekenNieuwsgierig naar geschiedenis van het FortCold Case GoudaFamilietentoonstelling Cold Case GoudaKinderfeestje Speurtocht en Escape room Kanonvrijdag 10 april 2020

zaterdag

11 april 2020Thema tentoonstelling ''Barones in Oorlogstijd''Familie escape room nu 7 dagen te boekenNieuwsgierig naar geschiedenis van het FortCold Case GoudaFamilietentoonstelling Cold Case GoudaKinderfeestje Speurtocht en Escape room Kanonzaterdag 11 april 2020

zondag

12 april 2020Thema tentoonstelling ''Barones in Oorlogstijd''Familie escape room nu 7 dagen te boekenCold Case GoudaFamilietentoonstelling Cold Case GoudaKinderfeestje Speurtocht en Escape room KanonKinderfeestje plofhaar en Escape room Kanonzondag 12 april 2020

maandag

13 april 2020Thema tentoonstelling ''Barones in Oorlogstijd''Familie escape room nu 7 dagen te boekenCold Case GoudaFamilietentoonstelling Cold Case GoudaKinderfeestje Speurtocht en Escape room KanonKinderfeestje plofhaar en Escape room Kanonmaandag 13 april 2020

dinsdag

14 april 2020Thema tentoonstelling ''Barones in Oorlogstijd''Familie escape room nu 7 dagen te boekenCold Case GoudaFamilietentoonstelling Cold Case GoudaKinderfeestje Speurtocht en Escape room KanonKinderfeestje plofhaar en Escape room Kanondinsdag 14 april 2020