Uitstapjes vlakbij Monkey Town Leerdam

Museum van het Kaartspel & Bridge Museum

leerdam, Utrecht (0.73km)  -  In het Museum van het Kaartspel ontdek je allemaal speciale, bijzondere, vreemde en onverwachte voorwerpen die te maken hebben met kaartspelen. Van het koelbloedige Poker tot het nobele Bridge. Zeep, koffie, servies, kleding, postzegels... Zelfs...

-in the spotlights-

Grote Kerk Leerdam

leerdam, Utrecht (1.14km)  -  Fier staat hij in midden in het centrum van Leerdam: de imposante Grote Kerk van Leerdam. Soms geopend in de zomer, maar ook van buiten al de moeite waard.

Leerdam Tour app

leerdam, Utrecht (1.21km)  -  Leer de mooiste plekken in Leerdam kennen met de Leerdam Tour app. Ontdek de ''verborgen” geschiedenis van Leerdam via audio en Augmented Reality.

Het Hofje van Mevrouw van Aerden

leerdam, Utrecht (1.23km)  -  Geniet van schilderijen van Hollandse meesters uit de zeventiende eeuw, verzameld door Pieter van Aerden. De omgeving waarin de schilderijen hangen is minstens zo interessant: het achtiende eeuwse Hofje van Mevrouw van Aerden aan de Linge.

-in the spotlights-

Fort bij Asperen

acquoy, Gelderland (2.27km)  -  Natuur en cultuur gaan hand in hand bij Fort bij Asperen. Culturele manifestaties en de natuurlijke omgeving van de Linge vormen een mooie combinatie.

Theetuin de Wensput

beesd, Gelderland (5.97km)  -  In de Betuwe, vlak aan het natuurgebied aan de Linge, vind je Theetuin de Wensput. Deze prachtige plek is perfect om van de natuur te genieten. En ook nog eens onder het genot van verse gebakjes, broodjes, potten thee en kopjes koffie. Heerlijk!

Recreatiegebied Het Lingebos

vuren, Gelderland (7.18km)  -  Recreatiegebied Het Lingebos bij Vuren is meer dan alleen een bos. Het is een prachtig gecontroleerd wild natuurgebied van Staatsbosbeheer, waar je heerlijk kunt wandelen. En dan is er nog het recreatiedeel, vol activiteiten voor jong en oud!

Boerengolf Enspijk

enspijk, Gelderland (8.74km)  -  Speel een potje boerengolf, maak een tocht met de huifkar of geniet van een spelletje jeu des boules. De familie van Asch maakt er samen met jou een gezellige dag van.

Werk aan het Spoel

culemborg, Gelderland (9km)  -  De cultuur spat er vanaf bij Werk aan de Spoel in Culemborg! Op deze plek ontmoeten mensen elkaar. Geniet van talloze toffe workshops en bewonder bijzonder kunstuitingen.

A15 Karting

gorinchem, Zuid-Holland (9.24km)  -  Bij A15 Karting in Gorinchem is meer te doen dan karten! Zo zijn er ook activiteiten als paintballen, lasergamen en sumoworstelen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Monkey Town Leerdam