Tips van de redactie

UITagenda natuur in Noord-Brabant

Slapen in de luxe B&B van Fort Bakkerskil

tijdelijke activiteit nieuwendijk, Noord-Brabant, Fort Bakkerskil  -  Kom overnachten in de luxe B&B op Fort Bakkerskil. In Remise A en B kan je met het hele gezin terecht, daarnaast zijn er vier 2-persoonskamers. In de omgeving kan je de Vestingdriehoek en de Biesbosch verkennen. Boek snel een kamer!

geopend, dinsdag 1 november 2022 t/m zondag 31 december 2023 

OERRR Wilde Buitendag - Oisterwijkse Bossen en Vennen

tijdelijke activiteit oisterwijk, Noord-Brabant, Bezoekerscentrum Oisterwijk  -  Bouw je eigen waanzinnige hut, ga sporen zoeken en leer vuur maken zonder lucifers! Ben jij klaar om een boswachter van OERRR te worden? Ga de uitdaging aan en kom naar de Wilde Buitendag van Bezoekerscentrum Oisterwijk. Gratis als je lid bent van...

geopend, zondag 23 oktober 2022 t/m maandag 23 oktober 2023, 13:15 uur 

Eigenzinnige Figuren

tijdelijke activiteit heijningen, Noord-Brabant, Fort Sabina  -  Toine Boddaert exposeert in de buitenruimte van het fort met zijn eigenzinnige metalen figuren.

geopend, zondag 4 september 2022 t/m vrijdag 16 december 2022 

Wildcamera safari

tijdelijke activiteit ossendrecht, Noord-Brabant, Kleine Meer, Beheerschuur Brabantse Wal  -  Vandaag gaan we de boswachter een handje helpen. Hij heeft op verschillende plekken echte WILDCAMERA'S opgehangen! Die gaan we ophalen en verwisselen.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 3 december 2022, 09:30 uur 

Duindetective: speuren naar sporen (6+)

tijdelijke activiteit driehuis, Noord-Brabant, Zuid-Kennemerland, ingang Midden-Herenduin  -  Ga mee met de boswachter en word duindetective! Wie woont, loopt en eet in het bos en de duinen?

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 7 december 2022, 14:00 uur 

Winterse taferelen op Huis Ter Heide

tijdelijke activiteit de moer, Noord-Brabant, Huis ter Heide, parkeerplaats Tussenbaan  -  Genieten van het prachtige winterlandschap

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 10 december 2022, 10:00 uur 

Blote bomen door het oog van de kunstenaar

tijdelijke activiteit driehuis, Noord-Brabant, Zuid-Kennemerland, ingang Midden-Herenduin  -  Kijk als een schilder naar bomen. Zoek met je ogen het elegante onderscheid. Er is meer te zien dan je denkt!

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 10 december 2022, 13:30 uur 

Kersttocht Eindhoven

tijdelijke activiteit eindhoven, Noord-Brabant, Kersttocht Eindhoven  -  Sfeervolle kerst puzzeltocht voor het gezin of samen met familie. Samen kunnen jullie een leuk coronaproof uitje komen doen in de kerstvakantie. Dit alles vindt buiten in de natuur plaats.

vandaag nog gesloten, geopend maandag 9 januari 2023 t/m dinsdag 17 januari 2023, van 09:30 uur tot 17:00 uur