UITagenda jongeren Veluwe

UITagenda jongeren in Veluwe (4)

Oded Tzur Quartet

tijdelijke activiteit wageningen, Gelderland, Schouwburg Junushoff  -  Oded Tzur Quartet op donderdag 23 september in Junushoff Zoiets heeft u nog niet eerder gehoord. Grootmeester Oded Tzur, een saxofonist die in New York gevestigd is, vertelt verhalen met zijn saxofoon.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, donderdag 23 september 2021, van 20:30 uur tot 22:30 uur 

Paleis Het Loo: Movie nights at the museum

tijdelijke activiteit apeldoorn, Gelderland, Paleis Het Loo  -  Let's go outside! Paleis Het Loo toont in samenwerking met filmtheater Gigant elke avond een film met koninklijk tintje op de Aanspanplaats.

geopend van woensdag 22 september 2021 t/m zaterdag 25 september 2021, van 19:00 uur tot 22:00 uur 

Gelderpop

tijdelijke activiteit voorthuizen, Gelderland, Recreatiegebied Zeumeren  -  Gelderpop is hét popfestival van Gelderland. Beleef samen met grote popartiesten een zomerse muzikale dag aan één van de mooiste recreatieplassen van Nederland.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 25 september 2021, 12:00 uur 

Brummense Najaars Fair

tijdelijke activiteit brummen, Gelderland  -  Hier vind je de eerste bokbieren van het jaar, vermaak voor kinderen en diverse kramen met o.a. brocante, sieraden, foodstands, decoratie voor in en om het huis en planten te veel om allemaal op te noemen Kom gezellig dan kun je al dit moois zien.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 26 september 2021, van 11:00 uur tot 17:00 uur