kinderen Veluwe

woensdag 21 april 2021, kinderen in veluwe (114)

Lentespeurtocht

tijdelijke activiteit vaassen, Gelderland, Kasteel Cannenburch  -  Fluit mee met de vogels, ontdek wat groeit en bloeit in de moestuin en het park en voel de eerste zonnestralen op je huid. Zodra er een datum bekend is wanneer we onze deuren weer mogen openen kunt u in onze landwinkel de speurtocht kopen.

geopend, dinsdag 20 april 2021 t/m zondag 20 juni 2021 

AFGELAST Binnenstebuiten

tijdelijke activiteit vaassen, Gelderland, Kasteel Cannenburch  -  De hoogtepunten van kasteel en park tijdens een wandeling van 750 meter om de kasteelgracht. Zodra er een datum bekend is wanneer we onze deuren weer mogen openen kunt u hier uw kaartjes reserveren.

vandaag nog gesloten, geopend vrijdag 23 april 2021 t/m vrijdag 29 oktober 2021 

OERRR waterdiertjes zoeken op Veluwezoom

tijdelijke activiteit rheden, Gelderland, Bezoekerscentrum Veluwezoom  -  Kom waterbeestjes zoeken ontdek de onderwaterwereld op Veluwezoom

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 25 april 2021, 14:00 uur 

Dageraad op Veluwezoom

tijdelijke activiteit rheden, Gelderland, Bezoekerscentrum Veluwezoom, parkeerplaats Heuvenseweg  -  Ga de uitdaging aan! Om 6.00 in de ochtend! Op dit tijdstip is de energie in de natuur heel krachtig. De zon te zien opkomen in Nationaal Park Veluwezoom is fantastisch!

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 30 april 2021, 06:00 uur 

Ontmoet kasteelbewoners

tijdelijke activiteit vaassen, Gelderland, Kasteel Cannenburch  -  Ook zo benieuwd naar de vroegere bewoners van kasteel Cannenburch? Kasteel Cannenburch brengt elke 1ste zondag van de maand de kasteelbewoners tot leven. Zodra er een datum bekend is wanneer we onze deuren weer mogen openen kunt u hier uw kaartjes...

vandaag nog gesloten, geopend zondag 2 mei 2021 t/m zondag 3 oktober 2021 

Speurtocht OERRR dierenmanieren - Voorstonden

tijdelijke activiteit voorstonden, Gelderland, Landgoed Voorstonden, parkeerplaats Voorsterweg  -  Kruip in de huid van dieren en leer meer over ze in het parcours Dierenmanieren. In de opdrachten van OERRR ontdek je elke keer een ander dier.

vandaag nog gesloten, geopend op dinsdag 4 mei 2021, 13:30 uur