kinderen Zeeland

zaterdag 8 mei 2021, kinderen in zeeland (4)

Speel- en bunkerpark Groede Podium (Zeeland)

tijdelijke activiteit groede, Zeeland, Speel- en bunkerpark  -  Meivakantietip! Kom met de kids ravotten op boomstammen en speeltoestellen van Speel- en Bunkerpark in Zeeland. Op de speelkubussen, klimtoren, hangbruggen, in de waterspeeltuin en tussen de Atlantikwall bunkers raken ze nooit uitgespeeld!

geopend, woensdag 28 april 2021 t/m zondag 16 mei 2021, van 10:00 uur tot 12:00 uur 

Slikkentocht Kattendijkse Plaat - Oosterschelde

tijdelijke activiteit kattendijke, Zeeland, Kattendijke, Parkeerplaats Oude Zeedijk  -  Wandel samen met een gids over de bodem van de Oosterschelde en maak kennis met de vogelrijkdom van het grootste en natste nationale park van Nederland. Er zijn thema-excursies met de zonsopgang, een avondwandeling, zoeken naar bodemdieren en...

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 15 mei 2021, 11:00 uur 

Voorjaarswandeling door de Zeepeduinen met lunch

tijdelijke activiteit burgh-haamstede, Zeeland, Slot Haamstede en Zeepeduinen, Pension Even Buiten  -  Tijdens deze wandeling door de ongerepte Zeepeduinen geniet je van het gevarieerde duinlandschap. Je eindigt de wandeltocht met een lunch bij pension Even Buiten.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 22 mei 2021, 09:30 uur 

Bunkertocht Groede Podium Zeeland

tijdelijke activiteit groede, Zeeland, Speel- en bunkerpark  -  De bunkers op het terrein van Groede Podium in Zeeuws Vlaanderen zijn stille getuigen van de Tweede Wereldoorlog (1939-1945). Ze zijn in 1942 gebouwd als onderdeel van de Atlantikwall. Ga mee met een bunkertocht en ontdek de historie.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 5 juni 2021, van 10:30 uur tot 14:30 uur 

Bunkertocht

arrangement GROEDE, ZEELAND - Momenteel worden er geen Bunkertochten georganiseerd. Naast de informatieborden in het park en het voorlezen van brieven van een jonge Duitse soldaat aan zijn Mutti die te beluisteren zijn via de praatpalen, brengt een Bunkertocht verhalen over de Tweede Wereldoorlog pas echt weer tot...