UITagenda  natuur Zuid-Holland

UITagenda en activiteiten natuur Zuid-Holland en omgeving

William Rosewood - 'A Thread of Light' Expositie

tijdelijke activiteit den haag, Zuid-Holland  -  William Rosewood brengt al zijn werken samen tijdens zijn grootste solotentoonstelling tot nu toe. "Een Draad van Licht" is vanaf 1 juni te bezoeken in de Haagse Kunstkring. Een eerbetoon aan zowel klassieke als moderne kunst.

geopend, zaterdag 1 juni 2024 t/m zondag 23 juni 2024 

Else Alfelt – Eeuwigheid van de maan

tijdelijke activiteit schiedam, Zuid-Holland, Stedelijk Museum Schiedam  -  De maan, de zon, de bergen, de rivieren, de ruimte, ze vertegenwoordigen allemaal de eeuwigheid voor mij […]. – Else Alfelt. Dit voorjaar te zien bij Stedelijk Museum Schiedam!

geopend, zaterdag 6 april 2024 t/m zondag 15 september 2024 

Smaakmakers van de 19de eeuw

tijdelijke activiteit den haag centrum, Zuid-Holland, Museum Panorama Mesdag  -  Haagse kunstenaars bepaalden een tijd lang de smaak van de 19de-eeuwse kunstmarkt. In de tentoonstelling Smaakmakers van de 19de eeuw wordt hiervan met foto’s, portetten en landschappen een levendig beeld geschetst

geopend, woensdag 5 juni 2024 t/m zondag 2 maart 2025, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

A Midsummernight at Oud Poelgeest

tijdelijke activiteit oegstgeest, Zuid-Holland  -  A Midsummer Night at Oud Poelgeest! Op 21 juni organiseren wij a Midsummer Night, een zomerse avond met oa een liveoptreden van het PMOrkest. Kom langs en geniet van een avond vol muziek, geschiedenis en gezelligheid! Er zijn ook foodtrucks aanwezig.

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 21 juni 2024, van 18:00 uur tot 22:30 uur 

Rondleiding op Fort Noorddijk

tijdelijke activiteit hellevoetsluis, Zuid-Holland, Fort Noorddijk  -  Bezoek deze bijzondere plek waarvan de hekken niet vaak opengaan voor een rondleiding. Een eiland met een bomvrij gebouw waar de historie je tegemoet komt.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 22 juni 2024, van 12:00 uur tot 13:30 uur 

Speelpolder De Tiendtuin

ouderkerk aan den ijssel, Zuid-Holland  -  Midden in de polder bij Ouderkerk aan de IJssel kun je lekker ravotten in de natuur! Bouw een hut of steek met het vlot de sloot over. Hier mag je vies worden!