Dagje Uit met Kinderen Limburg-Belgie

kinderen Limburg-Belgie en omgeving

Jenevermuseum

hasselt, Belgie  -  Jenever is niet aan iedereen besteed, maar de geschiedenis ervan wel! Ontdek alles over deze boeiende drank in het Jenevermuseum in België.

Kinderboerderij Pietersheim

lanaken, Belgie  -  Ontdek de dierenwereld op Kinderboerderij Pietersheim. Ga op bezoek bij de schaapjes en geitjes in de knuffelweide, leef je uit in de speeltuin of strijk neer op het zonnige terras.

Museum De Mindere

sint-truiden, Belgie  -  Ken je de Minderbroeders? Dit zijn de volgelingen van Franciscus van Assisi. Leer alles over deze broeders die huis en haard achterlieten om Franciscus te volgen.

Openluchtmuseum Bokrijk

genk, Belgie  -  Het Openluchtmuseum Bokrijk laat de Vlaamse historie zien. Ontdek bijvoorbeeld waar onze huidige gebruiken vandaan komen. Het museum heeft ook een speeltuin en een park.

Modemuseum Hasselt

hasselt, Limburg-Belgie  -  Gek op mode, cultuur en geschiedenis? Op naar Modemuseum Hasselt! De indrukwekkende tentoonstellingen en activiteiten vertellen je meer over de mode in de westerse wereld.

Snowvalley

peer, Belgie  -  Stap op de skies en zoef naar beneden! Beleef een sportief dagje weg bij Snowvalley in Peer. Kun je meteen vast oefenen voor het komende weekje wintersport!