Gezin Limburg-Belgie

 Dagje uit met gezin Limburg-Belgie en omgeving

Japanse Tuin Hasselt

hasselt, Belgie  -  Een stukje Japan in het Belgische Limburg. Wandel tussen de kersenbloesem, blauwe regen en bamboe in de grootste Japanse tuin van Europa. De zeventiende eeuwse Japanse theetuin is de ideale locatie voor een High Tea.

-in the spotlights-

Kinderboerderij Pietersheim

lanaken, Belgie  -  Ontdek de dierenwereld op Kinderboerderij Pietersheim. Ga op bezoek bij de schaapjes en geitjes in de knuffelweide, leef je uit in de speeltuin of strijk neer op het zonnige terras.

Landcommanderij Alden Biesen

bilzen, Belgie  -  Landcommanderij Alden Biesen ligt in een adembenemende omgeving. Het kasteel is een niet te missen trekpleister. Boek een rondleiding door het kasteel of dwaal zelf door de omliggende tuinen.

-in the spotlights-

Bloesembad

sint-truiden, Belgie  -  Weer of geen weer: een dagje in het Bloesembad is gegarandeerd een waterspektakel. Sjees van de glijbanen, ontspan in de whirlpooltuin en geniet op zonnige dagen van het buitenbad!

Modemuseum Hasselt

hasselt, Limburg-Belgie  -  Gek op mode, cultuur en geschiedenis? Op naar Modemuseum Hasselt! De indrukwekkende tentoonstellingen en activiteiten vertellen je meer over de mode in de westerse wereld.

Museum De Mindere

sint-truiden, Belgie  -  Ken je de Minderbroeders? Dit zijn de volgelingen van Franciscus van Assisi. Leer alles over deze broeders die huis en haard achterlieten om Franciscus te volgen.

Het Stadsmus

hasselt, Belgie  -  Leer Hasselt pas echt goed kennen in Het Stadsmus. Dit museum vertelt over de inwoners en de historie van het Vlaamse stadje.