Huilend weer naar huis

Negatieve #reviews van DagjeWeg.NL

Beoordelingen Redactioneel door

archief oud artikel 30 juni 2011 Opmerkelijk Geen patat en onkruid in plaats van prachtige rozen. Een dagje weg gaat niet altijd van een leien dakje. De bezoekers van DagjeWeg.NL uitten hun frustraties en hielden zich daarbij niet in. Lees de ongezouten mening van de verontwaardigde toeristen.

De Kasteeltuinen in Arcen zijn niet meer wat ze geweest zijn. Tenminste, als we de beoordelingen van drie verschillende gasten moeten geloven. Onkruid tiert welig tussen de rozen, waar Natascha zich na een bezoek op 3 juni aan ergerde. Ook de familie Van Drunen kwam van een koude kermis thuis. Het onkruid was dan niet echt storend, maar de catering was om te huilen. Met een stevige hongerklop liep de familie van hot naar her om uiteindelijk met een kopje lauwe (Unox?) soep te eindigen. De vraag rijst in verschillende beoordelingen: zou Kasteeltuinen Arcen failliet zijn?

"Slecht onderhouden, in het restaurantje niks meer te krijgen. Gewoon belachelijk dat dat zoveel geld moet kosten. Lijkt erop dat ze er geen zin meer in hebben. Het zou de maand van de rozen moeten zijn, maar die stonden er veelal slecht bij met veel onkruid. Jammer van het geld", schreef Natascha op 6 juni 2011.

Snacken bij Plopsa

Plopsa Indoor Coevorden blijft worstelen met een slechte reputatie op DagjeWeg.NL. Ook in juni spuwden enkele gasten hun gal na een bezoek aan het attractiepark. Vooral de snacks, populair onder de dagjesmensen, voldoen blijkbaar niet aan de eisen. Hielkema somt op 4 juni verontwaardigd de prijzen op. En patat? Dat is niet eens te krijgen. Behalve de snackcorner vallen ook de attracties tegen. De oh, zo spannende Bumba show laat de clown slechts heel even in beeld komen. Een fikse teleurstelling.

"Hier kun je je geld wel kwijt! We hadden het veel groter verwacht, dit is de entreeprijs lang niet waard. Met twee uurtjes ben je het al meer dan zat!", schreef Koopmans op 4 juni 2011.

De redactie schreef al eerder een artikel over Plopsa Indoor Coevorden. Hierin reageert het park zelf op de ervaringen van de DagjeWeg.NL-bezoekers.

Zelf ook een dagje weg geweest? Laat een beoordeling achter en wie weet win je leuke vrijkaartjes.

Laatst gewijzigd: 2011-08-10 09:30:18 · Gepubliceerd: 30 juni 2011 - 1212

Activiteiten Kasteeltuinen Arcen

Nu te bezoeken

Klassiek in de Tuinen


Subtiele klanken van klassieke muziek klinken in de tuinen. In een ongedwongen sfeer beweegt u door het 32 hectare grote bloemen- en plantenpark met tientallen tuinen, waar u wordt verrast door...