Uittips van de redactie bedrijfsuitje in Zuid-Holland

11 artikelen en reportages bedrijfsuitje in zuid-holland

Op pad in Leiden

leiden, Zuid-Holland  -  Hoe verken je Leiden op een leuke manier? Nou, zo!

Schaats mee rond het prachtige Kurhaus

archief scheveningen, Zuid-Holland  -  Je hebt schaatsbanen en schaatsbanen. In Scheveningen zwier je echt in stijl over het ijs, vlak voor het prachtige Kurhaus.

Ontdek een dagje weg in Leiden

archief leiden, Zuid-Holland  -  Reis door het lichaam van de mens, stap in een sloep van Bootjes en Broodjes of geniet van pure wellness in het Hampshire Hotel. Ontdek de leukste plekjes en de gezelligste uitjes in Leiden ! Musea: Rijksmuseum Volkenkunde Japanmuseum...

Frank Go: Afnemers duidelijker wijzen op risico’s

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  Ongelukken zoals het vlotongeval bij Rekken afgelopen week kunnen voorkomen worden door de deelnemers duidelijker te wijzen op de risico’s. Dat zegt professor dr. Frank Go, hoogleraar Toerisme aan de Erasmus Universiteit Rotterdam tegen DagjeWeg.NL.

Hét outdoorfestival

archief almere, Zuid-Holland  -  Op 17 april kun je je heerlijk uitleven in de buitenlucht. Dan vindt namelijk het Outdoorfestival in Almere plaats. Een festival met veel, heel veel activiteiten! Zo kun je bijvoorbeeld gaan boogschieten, abseilen of een potje paintball spelen.

Griezelfilm maken

arrangement NUMANSDORP, ZUID-HOLLAND - Met uw team gaat u in een dag een echte griezelfilm maken! U heeft het inderdaad goed gelezen!  Met een regisseur en cameraman gaat u aan de slag om een korte, zwart-wit, griezelfilm te maken.  Dezelfde dag wordt de film gemonteerd en kunt u genieten van uw acteertalent op het grote...