Amerikaans worstelen in Nederland

Meer informatie over het worstelen. |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

15 mei 2004 Op zaterdag 3 juli wordt in de Vechtse Banen in Utrecht voor de eerste keer het sportevenement World Wrestling Superstars Gala gehouden. Dit is een uniek worstel-evenement voor Europa. De organisatie verwacht daarom veel fans uit heel Europa.

De World wrestling Superstars presenteert een show met veel internationale worstelsterren bekend van televisie. Een aantal voorbeelden zijn Bret Hart, Jeff Jarrett en Shane Douglas. Omdat dit evenement niet vaak wordt georganiseerd in Europa, komen er waarschijnlijk overal veel echte fans vandaan. Daarom wordt in de aanloop op 3 juli ’s middags een fanfest georganiseerd. De fans kunnen op de foto met alle worstelaars. Daarnaast zijn er demonstraties te zien en er zijn voor alle leeftijden activiteiten.

De afgelopen 20 jaar heeft de World Wrestling Federation er een entertainment-show van gemaakt. In wedstrijden gaat het erom dat de worstelaar de schouders van de tegenstander drie tellen op de grond moet houden om te winnen. In Europa zijn vooral Nederland, Duitsland en Engeland de landen waar het worstelen het meest populair is.

Het evenement World Wrestling Superstars Gala op 3 juli is geschikt voor alle leeftijden.

Kijk ook bij...

3 reacties:

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2004-05-15 19:28:19 - 3486