Driehonderd brouwers openen Grolsch Brouwerijtour

Wikipedia over Grolsch |  
Nieuws door

25 oktober 2007 Enschede, Overijssel Driehonderd vaders en zonen, allen brouwers, hebben woensdagmiddag samen met brouwer Henry Janssen en zoon Marc de vernieuwde Brouwerijtour in Enschede geopend. Grolsch-fans kunnen via de attractie alles te weten komen over hun favoriete biermerk.

Voor brouwer Henry Janssen was de opening van de vernieuwde rondleiding bij zijn Grolsch een emotioneel moment. "Het is erg leuk om verschillende generaties met passie voor hetzelfde vak hier samen te zien om met ons dit bijzondere moment te beleven", aldus Janssen. Driehonderd vaders en zonen, allen bierbrouwers, zetten de opening luister bij.

In de vernieuwde Brouwerijtour loopt het vakmanschap en de typische kijk op bier sinds 1615 als een rode draad door de verschillende onderdelen van de tour, promoot Janssen de brouwerij. "Wij nemen bezoekers mee in de rijke geschiedenis van het merk en het bedrijf. En komen onze gasten tijdens de Brouwerij Tour alles te weten over bier, bierbrouwen en de 400-jarige geschiedenis van Grolsch. Ook laten wij zien hoe de geroemde reclamecampagnes, nationaal én internationaal, eruit zien."

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2007-10-25 14:59:08 - 659