Van Willem II tot Willem-Alexander

 deel via WhatsApp | Nieuws door

Excursiebureau verzorgt nieuwe Oranje-rondleidingen in Amsterdam

14 februari 2008 Amsterdam, Noord-Holland Het Koninklijk Huis is onlosmakelijk verbonden met Amsterdam. Excursiebureau Top Tours verzorgt vanaf eind februari nieuwe Oranje-rondleidingen in de hoofdstad.

Er zijn in Amsterdam talloze plekken waar de koninklijke familie goede herinneringen aan heeft. Top Tours gaat vanaf 29 februari stadtours verzorgen om toeristen naar de veelal historische plekken te brengen.

Paleis

"De gids neemt je mee naar beroemde plekken uit de geschiedenis van Koninklijk Amsterdam", belooft het evenementenbureau. De excursie leidt naar beroemde plekjes als het Koninklijk Paleis, het Begijnhof – waar Beatrix ooit de Britse koningin Elizabeth rondleidde - en Hotel The Grand - dat veel koninklijk bezoek mocht ontvangen. Een gids vertelt tijdens de excursie allerlei feitjes en weetjes.

Willem II

Door de excursie wil Top Tours de toeristen inzicht geven in de koninklijke historie van Amsterdam, zo blijkt. "Van de aanval van stadhouder Willem II op Amsterdam in 1650 tot de zoen van Willem-Alexander en Máxima op het balkon van het Paleis op de Dam."

Kijk ook bij...

1 reactie

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2008-02-14 15:45:24 - 613