Toverland hoopt door schrikkeldag op meer bezoek

Jarigen mogen 29 februari gratis naar Limburgs pretpark

Toverland Nieuws door

archief oud artikel 26 februari 2008 Sevenum, Limburg Toverland grijpt schrikkeldag aan om meer bezoekers naar het attractiepark in Sevenum te lokken. Jarigen mogen op 29 februari gratis naar binnen.

Toverland noemt het een ludieke actie. "Iedereen die op deze dag jarig is, mag voor niets naar binnen", legt woordvoerster Joan Willemsen uit. Als bezoekers met hun legitimatiebewijs kunnen aantonen dat ze echt op 29 februari geboren zijn, is de toegang vrij. "Deze leuke actie is een extraatje."

Ouders

Het zullen desondanks maar weinig mensen zijn die komende vrijdag gratis in het Limburgse pretpark naar binnen kunnen, erkent ook Willemsen. "Een klein onderzoek leert dat 0,1 procent van de Nederlandse bevolking op die dag geboren is. Maar als bijvoorbeeld ouders jarig zijn, mogen ze ook gratis binnen." Toverland is vooral gericht op bezoekers tot en met 16 jaar en hoopt dat de jarigen andere (wél betalende) bezoekers meenemen.

Aanslaan

Nooit eerder organiseerde Toverland een dergelijke actie. Of ook in 2012, het eerstvolgende schrikkeljaar, jarigen vrije toegang krijgen, weet Willemsen nog niet. "Als het aanslaat, doe we het misschien wel weer."

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2008-02-26 14:20:20 - 3786

Dit past bij 'Toverland hoopt door schrikkeldag op meer bezoek'

2 reacties: