Vier nieuwe attracties voor Plopsa Coo

Pretpark krijgt ook vernieuwde entree

Plopsa Coo Nieuws door

archief oud artikel 11 maart 2008 Plopsa Coo investeerde 2,5 miljoen. Het resultaat: er staan vier nieuwe attracties in het Waalse pretpark.

Naast een vernieuwde ingang heeft attractiepark Plopsa Coo bij de watervallen van Coo er vier nieuwe attracties bijgekregen. De Vliegende Fietsen, de Octopus, het Labyrint van Samson en Gert en de Konijntjes moeten bezoekers het komende pretparkseizoen vermaken.

Vliegende fietsen

De allerkleinsten kunnen zich uitleven op De Konijntjes, zegt Plopsa Coo. Deze kopie van de attractie in Plopsaland De Panne neemt kinderen mee voor een ritje op de rug van enkele nepkonijntjes. De Vlaamse helden Samson en Gert figureren in het nieuwe doolhof dat naar hen vernoemd is. In het interactieve labyrint kunnen jonge bezoekers deuren openen door digitale proefjes met goed gevolg af te leggen.
Ook zijn er De Vliegende Fietsen bijgekomen: hoe harder bezoekers trappen, hoe hoger ze komen. Met de nieuwe Octopus maken de bezoekers op grote hoogte een rondje door de lucht.

Klinkers

Ook heeft het attractiepark een nieuwe entree gekregen. Afgelopen winter legden stratenmakers maar liefst 180.000 klinkers neer. Ook kwamen er zeven nieuwe kassa's bij. In het komende seizoen verwacht Plopsa Coo dan ook weer veel bezoekers. Vorig jaar bezochten 330.000 mensen het Belgische pretpark.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2008-03-11 14:15:29 - 2208