1

Shrek naar Moviepark Germany

Duits pretpark presenteert nieuwe vierdimensionale film

Moviepark Germany Nieuws door

archief oud artikel 13 maart 2008 Tekenfilmheld Shrek komt naar Moviepark Germany. Het Duitse pretpark toont bezoekers vanaf 15 maart een vierdimensionale film met het gifgroene monster in de hoofdrol.

De nieuwe film is alleen in Movie Park Germany te zien. De vijftien minuten durende film over Shrek is speciaal voor het pretpark bij Bottrop ontwikkeld en vervangt de huidige SpongeBob-film in het filmtheater van het park. De film wordt in vierdimensionaal formaat vertoond: een 3D-film met extra effecten als waterstralen of lucht.

Voelen

Het filmpark noemt de 4D-film over Shrek uniek in Europa. Alleen in enkele Amerikaans attractieparken is de film nog maar te zien. De bezoekers kunnen door een speciale bril kijken naar de Nederlands-, Duits- en Engelstalige versie van Shrek. Dankzij special effecten en bewegende stoelen kunnen bezoekers niet alleen de film horen en zien, maar ook voelen.

Enthousiast

"We zijn zeer enthousiast over de komst van Shrek naar ons park", zegt pretparkdirecteur Wouter Dekkers. "Ook zijn we trots op de samenwerking met een vooraanstaande Amerikaanse producer van animatiefilms als Dream Works Animation."

Donkey

Het gifgroene monster verwierf wereldfaam sinds 2001 – toen 'Shrek' uitkwam' - wereldfaam. Samen met zijn vrouw Fiona en de pratende ezel Donkey beleeft hij allerlei avonturen op het witte doek. Ook in ‘Shrek 2' en ‘Shrek the Third' beleven de beroemde animaties van alles.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 13 maart 2008 - 1685