1

Wibi trots op nieuwe piano

Pianist Soerjadi presenteert concertvleugel begin mei aan publiek

Nieuws door

archief oud artikel 17 april 2008 Eindhoven, Noord-Brabant Meesterpianist Wibi Soerjadi presenteert komende maand tijdens een tournee door Nederland zijn nieuwe Fazioli-piano aan het publiek. "Het is echt een feest om op dit instrument te mogen spelen."

Soerjadi is zijn nieuwe Fazioli 308 momenteel aan het optimaliseren voor zijn Fazioli Tournee die op 10 mei in Eindhoven begint. De concertvleugel is van fabrikant Fazioli, één van de duurste en meest exclusieve pianomerken. Bovendien is het één van de langste concertvleugels ter wereld. Volgens Soerjadi is het 'een uniek instrument met een zeldzaam heldere klank en uitzonderlijk warm en sterk karakter'. Speciaal voor de in Leiden geboren concertpianist is de piano aangepast op zijn virtuoze speelwijze.

Trots

Soerjadi laat in een persbericht weten trots te zijn op zijn nieuwe piano. "Het is echt een feest om op dit instrument te mogen spelen. Deze concertvleugel heeft een oneindig kleurenpalet en geeft mij de mogelijkheid om in de ziel te kruipen van de muziek."

Tournee

Wie Wibi wil zien spelen op zijn nieuwe concertvleugel, kan de musicus tijdens zijn nieuwe tournee in mei en juni daarop horen spelen. De bekende pianist zal onder meer werken van Chopin, Liszt en eigen werken ten gehore brengen aan zijn publiek.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 17 april 2008 - 2190

Dit past bij 'Wibi trots op nieuwe piano'