1

Studenten lappen waterorgel 'Slagharen' op

Geluid- en lichtshow Attractiepark Slagharen gemoderniseerd

Attractiepark Slagharen Nieuws door

archief oud artikel 18 april 2008 Slagharen, Overijssel Het waterorgel van Attractiepark Slagharen is door twee studenten gemoderniseerd. Door het werk van Daan Wijnberg en Sander Marsman kunnen meer en betere shows gegeven worden.

Vandaag presenteren de twee studenten van het Deltion College in Zwolle hun opdracht. Het duo heeft het waterorgel van Attractiepark Slagharen, een show van licht, water en muziek, een opknapbeurt gegegeven. De twee verbeterden de technische toepassingen waardoor de ‘Musical Fountain’ beter en sneller werkt dan voorheen.

"Voordeel van vernieuwing is dat meer shows gepresenteerd kunnen worden die voor een breder publiek zeer leuk is om bij te wonen", zegt een medewerker van het attractiepark. "Ook het effect van licht en water loopt veel beter synchroon met de muziek dan in het verleden, dus de shows zijn nog spectaculairder om te zien." Bovendien kunnen medewerkers nu zelf een show programmeren, aldus de woordvoerder.

Contacten

Omdat het pretpark ‘goede contacten' heeft met het Deltion College kreeg de Zwolse school de opdracht voor verbetering van het waterorgel toebedeeld. Attractiepark Slagharen krijgt verzoeken van scholen uit het hele land.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 18 april 2008 - 1619