1

Geef je leven kleur!

Op landgoedfair Beeckesteijn proeven van de lente

Redactioneel door

archief oud artikel 28 april 2008 Velsen-Zuid, Noord-Holland Op de landgoedfair Beeckestijn zijn de leukste shoppingadressen van Nederland verzameld in een prachtige tuin. Het evenement wordt voor de 20e keer georganiseerd en ook dit jaar belooft het een waar spektakel te worden. Tot en met 1 mei wordt u op het landgoed verrast door muziek, ambachtelijke hapjes en de mooiste mode voor binnen en buiten. Verschillende winkels en tijdschriften zullen hun producten presenteren.

Het thema van de fair is dit jaar Color your Life! De producten die gepresenteerd worden geven kleur aan het huis, tuin en  eigen verschijning. De muziek tijdens deze dagen wordt verzorgd door operazangers- en zangeressen onder leiding van Wiebke Goetjes. De The Original Evergreen Jazzband wandelt ondertussen langs de verschillende stands om hun muziek ten gehore te brengen. Maar muziek is niet het enige wat er over het landgoed klinkt. Ook verschillende  theatergroepen laten hun kunsten zien en horen. De voorstellingen beloven sprookjesachtig, verrassend en spectaculair te zijn.

Hoedenparade

Wandelend door de tuin wordt u omringd door de creaties van beeldhouwers en andere tuinkunstenaars. Hoogtepunt van de tuinkunst is de versierde vijver in het midden van het landgoed. Ook aan lekker eten is gedacht. De lekkerste soorten thee en koffie staan klaar. Het is ook mogelijk deel te nemen aan verschillende workshops die door het tijdschrift Landleven georganiseerd worden. Traditioneel kleden de bezoekers zich speciaal voor een dagje uit op de fair. Op Koninginnedag wordt er zelfs een prijs uitgereikt aan de persoon met de mooiste Koninginnehoed. Reden temeer om er een lekker dagje uit van te maken!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 28 april 2008 - 776

Dit past bij 'Geef je leven kleur!'