Ga op stap met de boys!

Karten, klimmen of jumpen: de stoerste uitjes voor jongens

Leuke uitstapjes voor jongens Redactioneel door
Foto 1. Wie durft het snelst te racen met zijn blokart bij Natural High? Foto: Natural High © Milan van der Meer

7 maart 2022 bijgewerkt: 8 maart 2022 Toerisme Landelijk Je wilt een gezellig dagje uit, maar zoonlief blijft liever hangen achter zijn computerscherm. Met deze tips voor stoere jongensuitjes krijg je hem wel uit zijn stoel!

Voor één dag een aap in Adventure City

ROTTERDAM - Klim als een aap over de vele hindernissen! Een klimavontuur in Adventure City is voor échte stoere jongens. Klauter door de touwen van het hoge klimparcours, of roetsj met een vaart over het spectaculaire Rollercoaster Zip-Line. Op zoek naar een heel spannende uitdaging? Waag je dan aan de FreeFall Quick Jump van 20 meter: een bungeejump-ervaring die je bloed doet suizen en je hart op hol brengt. En als het weer niet meezit, dan klim je gewoon over hun al even spannende indoor klimparcours met uitzicht op de skyline van Rotterdam. Daar hebben ze ook stoere klimwanden en plekken om te boulderen.

Als een prof over de kartbaan

HUIZEN - Snel, sneller, nâg sneller! Racefans kunnen hun hart ophalen op de indoor kartbaan van de bekende racebroers Tim en Tom Coronel. Met snelle en scherpe bochten en een tunnel en fly-over is deze kartbaan reuzespannend en perfect voor een bloedstollende race tegen vrienden of je vader. Wie haalt de snelste tijd? Ook jongens vanaf acht jaar (als ze tenminste 1:30 of langer zijn) kunnen hier al dromen van een F1 carrière, want op woensdagmiddag en zaterdag- en zondagochtend is de baan speciaal voor het kinderkarten. Of doe samen met een volwassene mee aan een Papa & Kids Evenement.

  • Meer plekken in Nederland waar je kunt karten.

Zoef omlaag door de sneeuw

LANDGRAAF - Zoef van de berg af op je ski's of snowboard! Weer of geen weer, bij SnowWorld Landgraag kun je altijd skiën. Zelfs in de zomer! In deze overdekte skihal oefen je alvast voor de wintersportvakantie of beleef je gewoon een gezellig dagje met vrienden. Heb je geen zin om de hele dag in de sneeuw te zitten? Ga dan lekker in de buitenlucht rodelen op de Alpine Coaster, klimmen in de Adventure Valley of op zombies jagen in hun VR experience. Alles is hier spannend!

Snel, sneller, snelst over het strand

OUDDORP - Razendsnel racen over het strand met de wind in je zeil: dat is blokarten bij Natural High. Eerst krijgt iedereen uitleg en dan scheuren, terwijl je vlak boven het de grond zit. Superspannend, vooral als de wind lekker hard waait. Je tienerzonen hebben het uitje van je leven, maar ook jongere jongens zijn welkom. Want je kunt al blokarten vanaf tien jaar, als je lengte 1,40 meter of meer is. En er is nog veel meer te doen, van raften en beachgolf tot powerkiten met een enorme vlieger. Die houd je niet zomaar onder controle... Ga voor actie op het strand Te boeken bij DagjeWeg.NL Tickets.

Non-stop springplezier

EMMEN - Ga springen bij Urban Jump & Playground en iedereen krijgt meteen een happy fix. Want lekker springen, daar word je bij van! En het is ook nog eens supergezond. Spring hoger dan de beste basketbalspeler en dunk als een pro, balanceer op de Slackline, lanceer jezelf op de Big Airbag en toon al je skills op de vele trampolines. Voor diehards is er de Trick Area, waar je jumps en flips kunt aanleren of je skills kunt verbeteren. En verder is er ook nog de Playground, een indoor speelparadijs met klautertoestellen, glijbanen en luchtkussens!

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk nog meer leuke uitstapjes voor jongens. Natuurlijk zijn veel activiteiten ook geschikt voor meiden!
Foto 2. Bedwing samen met je vrienden het klimparcours van Adventure City Rotterdam. Zowel binnen als buiten hebben ze een parcours. Foto: Adventure City Rotterdam
Foto 3. Wie lukt het om een salto te maken op de trampolines van Urban Jump & Playground? Foto: Urban Jump & Playground
Foto 4. Spectaculair: snowboarden bij SnowWorld Landgraaf. Foto: SnowWorld Landgraaf © Meijs
Foto 5. Voel je een F1-coureur op de snelle kartbaan van Coronel. Foto: Coronel Kartracing

Laatst gewijzigd: 2022-03-08 16:12:36 · Gepubliceerd: 7 maart 2022 - 9164