1

Stoere mannenuitjes

Ook voor stoere vrouwen!

Actieve uitjes Redactioneel door
Foto 1. Met een blokart scheuren over het strand! Stoere mannen (en vrouwen) draaien daar hun hand niet voor om. Foto: Natural High © Milan van der Meer

18 september 2020 bijgewerkt: 23 augustus 2021 Hij bestaat nog steeds, de stoere man. Zijn borsthaar groeit als nooit te voren en zijn hoeveelheid testosteron is groter dan ooit. Als echte kerel gaat hij niet voor een verfijnde high tea, maar voor de adrenalinekick. En DagjeWeg.NL? Die weet wat deze mannen nodig hebben!

Laat het beest maar los

In het woeste gebied vol water, zand en nieuwe natuur bij Tholen laat de échte man het beest in hem los. Oesterdam Events biedt de heren een stevig uitlaatklep. Activiteiten als kanoën, boogschieten, vlotbouwen, survivalen en met 300 pk over het water scheuren in een RIB zorgen ervoor dat je aan het eind van de dag geen zuchtje power meer in je mannenlijf hebt. Gelukkig heeft Oesterdam Events goede koks, die je er met een stevige maaltijd of ruige barbeque weer een beetje bovenop helpen.

Nog energie over? DagjeWeg.NL heeft genoeg actieve uitjes.

Bestorm het luchtruim

Leg jij de lat graag wat hoger? Dan is het vliegspektakel van Vliegexperience.nl zeker wat voor jou! Echte waaghalzen kunnen het luchtruim zelf bestormen door vlieglessen in een heuse Cessna te nemen. Nuchtere, stoere mannen, die liever met beide benen op de grond blijven staan, nemen vliegles op de grond met de Schiphol Flight Simulator Training.

Hopeloos verliefd

Als we in de file staan, hebben we er een bloedhekel aan. Maar zodra hij weer onder de carport of in de garage staat, zijn we hopeloos verliefd. Een auto is één van die voorwerpen die het mannenhart sneller laat kloppen. Fabrieksuitje.nl speelt op deze gevoelens in en geeft de mogelijkheid om de fabriek van je favoriete automerk te bezoeken: BMW, Mercedes, Opel, Audi, Lamborghini, Land Rover of Volkswagen. Autofanaten die krap bij kas zitten kunnen hun hart ophalen in het Automuseum Schagen. Boordevol bijzondere oldtimers en toch gratis!

PK-patsers

Heb je in de file visioenen van jezelf als autocoureur in de Formule 1? Dan is Bleekemolens Race Planet Zandvoort jouw plek! Zij organiseren verschillende race-experiences op het wereldberoemde Circuit Park Zandvoort. Rijd je eindelijk in een Lamborghini, Ferrari of Porsche, op een plek waar deze beesten op wielen kunnen laten zien wat ze echt in hun mars hebben. Macho dromen worden werkelijkheid!

Verleg de grenzen

Wanneer er een stevige wind staat bestormen de flinke kerels het uitgestrekte strand van IJmuiden. Hoe meer wind, hoe beter, want dat maakt het nog spannender om te flyboarden. De flyboards zijn bijna niet te houden en op het moment dat je voor het eerst op een board stapt giert de adrenaline al door de keel. Supersnel scheert het board over het strand. Tijd om de vetste stunts uit te halen en iedereen te overtroeven!

Wie durft? Jij natuurlijk!

Vergeet de actiefilms en ga zélf undercover in de harde onderwereld van Utrecht. Bij Undercover 030 sta je in een real life actiefilm. Niet voor watjes, want je moet het wel aandurven om stiekem trackers op auto's te plaatsen, ongezien foto's te maken van de bad guys of een koffer uit de auto van een crimineel stelen als dat nodig is. James Bond, eat your heart out, er is een nieuwe held in town!

Wildste verlangens

De vijand in de pan hakken en je teammaten redden door een heroïsche actie. En dan niet achter je gameconsole, maar met de modder onder je lijf terwijl je als een soldaat op missie de tegenstander besluipt. Bij Gladiator Sports in Almere worden mannendromen echt. Hier kunnen macho's zich uitleven in het grootste paintball park van Nederland. De kogels die om je oren vliegen zijn gelukkig van verf. Tip: boek kaartjes via DagjeWeg.NL Tickets. Paintball € 2 euro korting per persoon!

Parachutespringen zonder vliegtuig

Spring jij het liefst vier keer per maand parachute, maar voel je dat in de portemonnee? Dan is Indoor Skydiven een volledig alternatief voor een adrenalinejunk als jij. Deze spectaculaire activiteit gebeurt in een zogenaamde 'tunnel' waar deelnemers niet omlaag vallen, maar juist door een harde wind omhoog worden geblazen. Hierdoor lijkt het alsof je een vrije val maakt.

Crossen als een pro

Het zand spat je om de oren bij Electrocrosspark Wanroij. Hier ga je als een motorprof schuin door de bochten en maak je zelfs spannende sprongen. Ook als je nog nooit op een motor hebt gezeten. Bij een elektrische motor hoef je namelijk alleen gas te geven en te remmen. Als je kunt fietsen kun je dit! Dus trek zo'n stoer motorpak aan, zet je helm op en scheur als een coureur over de vette indoor- en outdoorbanen. Of meteen maar dwars door de bossen.

Strandsensatie

Zand, wind en opspattend water... Met blokarten wordt een stranddag een strandsensatie. Met een driewielerbuggy scheur je over het strand van Ouddorp. De buggy wordt aangedreven door een zeil, waardoor je snoeihard gaat. Laat de wind dus maar waaien!

Foto 2. Crossen als een pro doe jij natuurlijk zo! Zelfs als je nog nooit op een motor hebt gezeten cross je als de beste op Electrocrosspark Wanroij. Foto: ee-Xparc NL
Foto 3. Adrenalinekick: over het water scheuren met 300 pk bij Tholen. Foto: Oesterdam Events
Foto 4. Er zijn mensen die niet in zo'n klein vliegtuigje de lucht indurven. Jij natuurlijk wel! En dan ook nog zelf achter de stuurknuppel. Foto: VliegExperience.nl

Laatst gewijzigd: 2021-08-23 08:48:25 · Gepubliceerd: 18 september 2020 - 40716