Mediterraan feest op Libelle Zomerweek

 deel via WhatsApp | Redactioneel door

Shops, beauty en food op het Almeerderstrand

16 mei 2008 Almere, Flevoland Shoppen, culinair genieten en flaneren over het strand. Het kan allemaal tijdens de jaarlijks terugkerende Libelle Zomerweek. Dit jaar staat de week volledig in het teken van Mediterraan feest. Reden genoeg om een bezoekje te brengen aan het Almeerderstrand.

Vriendinnen, dochters, zussen en collega's kunnen shoppen in de meer dan 300 grote en kleine winkels, boetiekjes en paviljoens, genieten van de vele optredens van bekende artiesten, interviews, workshops en modeshows. Natuurlijk is het ook mogelijk om een heel inspiratie en ideeën op te doen en de allernieuwste producten uit te proberen.

Versieren

Met mozaïeken maakt u binnen de kortste keren uw saaie tapas- of kaasplankje tot een feest voor het oog. Petra Veen laat zien hoe u Mediterrane plantensamenstellingen kunt maken met gekleurde zomerbloeiers en kruiden. Tijdens de workshop scrapbooken leert u allerlei technieken om met uw foto's een mooi fotoboek in elkaar te draaien.

Beauty

Ook dit jaar staat Rob Peetoom, de vaste visagist van Libelle, samen met zijn team klaar om een make-over te geven. Schoonheidsspecialistes leren tijdens een workshop hoe u in een handomdraai kunt lijken op Sophie Loren met make-up. Ook nagelstylisten zijn uiteraard aanwezig tijdens de week in Almere. Zij toveren nagels om tot ware kunstwerkjes met vrolijke afbeeldingen.

Spiritueel

Na het winkelen is het tijd voor ontspanning. Waar kan dat beter dan bij een workshop Yoga. De yogaspecialisten laten de nieuwste yogahoudingen zien. Tijdens de workshop Mindfulness&Food leert u ook nog eens hoe u verstandig met eten kunt omgaan. Om helemaal te ontspannen, kunt u naar de workshop Shiatsu-massage. Hier maakt u kennis met de eeuwenoude massagetechniek, waarbij door middel van het uitoefenen van druk met de vingers of de handpalm de balans in het lichaam wordt gecorrigeerd.

Food

Tijdens de workshop Mediterrane salades maken, leert u hoe u deze verschillende salades zelf kunt maken. Ook andere Mediterrane gerechtjes worden voor uw neus klaargemaakt, zodat u dit ook eens thuis kunt proberen.

Optredens

Het podium van de Libelle Zomerweek wordt dit jaar druk bezocht. Zo treden onder meer Alain Clark op met zijn vader Dane, de zigeuner jazzband The Basilly Boys en accordeonist Claude. Maar ook Mathilde Santing, Wouter Hamel en Jeroen van der Boom maken hun opwachting op het podium.Libelle Zomerweek 2008 is van 19 tot en met 25 mei te bezoeken op het Almeerderstrand in Almere. Kijk voor deelnemers en plattegrond op de website.

Kijk ook bij...

5 reacties:

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2008-05-16 12:32:11 - 4121