Zomerfestival in Den Haag

Voor twee weken staat de stad in het teken van The Hague Festivals.

Redactioneel door

archief oud artikel 10 juni 2008 Den Haag, Zuid-Holland Deze zomer staat Den Haag voor het tweede jaar in het teken van The Hague Festivals. Deze maand is er in de stad een grote variatie aan evenementen te vinden. Met muziek, tentoonstellingen en natuurlijk Parkpop, wordt het een zomer om niet te vergeten.

Het aanbod is veelzijdig en biedt voor ieder wat wils. Van 13 t/m 15 juni wordt de stad gevuld met klassieke muziek tijdens Festival Classique. Op verschillende locaties, zowel binnen als buiten, laten topmusici het publiek genieten van klassieke muziek. Maar voor wie niet van klassieke muziek houdt is 29 juni een betere dag. In het Zuiderpark wordt dan voor de 28e keer Parkpop georganiseerd. Met optredens van Racoon, Kula Shaker en meer artiesten belooft ook dit een succes te worden.

Vrijheid

Behalve muziek is er een sculptuurtentoonstelling die in het teken staat van vrijheid. Dit thema is gekoppeld aan de Verenigde Staten, waar vrijheid een grote rol speelt. Deze tentoonstelling kunt u bezoeken op het Lange Voorhout van 6 juni t/m 31 augustus. In het theater aan het Spui start op donderdag 5 juni de theatervoorstelling The Fantasticks. Maar ook filmliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens het Shoot Me filmfestival, met oorspronkelijke verhalen in beeld gebracht door originele filmmakers. Kortom, zoekt u een dagje uit in de zomer? Den Haag is the place to be!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2008-06-05 11:29:49 - 1236

Dit past bij 'Zomerfestival in Den Haag'