Sprookjesachtige zomeravonden

In de Efteling komen sprookjes tot leven tijdens de Zeven Mijls Zomer

De Efteling Redactioneel door

archief oud artikel 10 juli 2008 Kaatsheuvel, Noord-Brabant Zonnige zomeravonden met sprookjesachtige avonturen. Deze zijn de komende tijd volop te beleven in De Efteling. Het is alweer de twaalfde Zeven Mijls Zomer. Tijdens deze wonderlijke weken zijn er op alle zaterdagavonden speciale sprookjespopconcerten te zien van bekende Nederlanders.

Zeven Mijls Zomer

Tijdens de Zeven Mijls Zomer in de Efteling, blijft het park iedere avond tot 21.00 uur open, en op de speciale Zeven Mijls Zomer avonden is het park zelfs tot middernacht geopend. Er zijn de hele dag door Eftelingorkesten die zorgen voor sfeer en gezelligheid. En natuurlijk zijn er een aantal sprookjes tot leven komen, zodat je ze in het echt kunt ontmoeten.
’s Avonds zijn er allerlei optredens van bekende artiesten te zien. Nicky, Nathalie en Charlene van idols komen langs, maar ook Thomas Berge, Gerard Joling en Gordon zullen een concert geven.

Jongleren met Anton Pieck

Deze zomer is er ook een nieuwe activiteit: het Circus Anton Pieck op het Anton Pieckplein. Tijdens de voorstelling ‘Jong geleerd' leren twee professionele circusartiesten je de basis van het jongleren. Zo kun je zelf onderdeel worden van het Efteling Circus.

De Zeven Mijls Zomeravonden zijn van 12 juli tot en met 23 augustus te bezoeken in De Efteling. Het park blijft iedere avond tot 21.00 uur open en op de speciale Zeven Mijls Zomer avonden is het park zelfs tot middernacht geopend.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 10 juli 2008 - 1175