Grootse opening nieuw Funpark SnowWorld

Bezoek SnowWorld Landgraaf |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Internationale snowboardtoppers vertonen kunsten

12 augustus 2008 Landgraaf, Limburg SnowWorld Landgraaf opent 15 augustus de deuren van het grootste indoor FIS-Funpark van de wereld. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het park, nadat alle pistes afgelopen zomer al opnieuw besneeuwd zijn. Tijdens de opening zullen internationale topsnowboarders het park uitvoerig testen. ’s Avonds verzorgt het Crush DJ Team uit Duitsland de afterparty in de ‘Bierstube’.

'Spectaculairder'

Nog uitgebreider, nog spectaculairder dan afgelopen jaar

Het vernieuwde, spectaculaire Funpark is de plek voor freeskiërs en freestyle snowboarders. Ze kunnen er over diverse rails heen ‘grinden’ en salto’s maken over diverse schansen. Jeroen Heutz, PR-medewerker van SnowWorld: “Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om alles nog uitgebreider en spectaculairder te maken dan afgelopen jaar. Het Funpark is nu opgebouwd in drie moeilijkheidsgraden. Een groene afdaling voor beginnende freestylers; een blauwe afdaling voor gevorderden; en een rode afdaling voor professionele freestyle boaders.”

Gratis toegang

Vanaf 19.00 uur is het park open voor alle pistebezoekers. Er wordt uiteraard aangeraden om alleen gebruik te maken van het Funpark, wanneer de freestyle-technieken ook daadwerkelijk onder de knie zijn. Toeschouwers hebben gratis toegang tot de piste om het spektakel te aanschouwen.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2008-08-12 15:26:29 - 2796