1

Madonna in Nederland

Popdiva zet Amsterdam Arena in vuur en vlam

Nieuws door

archief oud artikel 2 september 2008 Amsterdam, Noord-Holland 3.500 kledingstukken, 69 gitaren, twaalf trampolines, tien kisten met medicijnen en een personal trainer. Dit is slechts een selectie van alle spullen die Madonna nodig heeft voor haar nieuwe Sticky & Sweet Tour. Vanavond treedt ze op in de Amsterdam ArenA.

De wereldster reist de komende maanden langs alle grote plaatsen in Europa en Amerika. In Nederland zien bijna 50.000 mensen Madonna op het podium staan. Overvol is de Amsterdam Arena nog niet; er zijn namelijk nog enkele honderden kaarten te koop.

Overvol is de Amsterdam ArenA niet

De nieuwe tour haakt in op Madonna's elfde studiealbum Hard Candy. Alle nummers van haar laatste album komen voorbij, maar ook oudere toppers als Borderline, Ray Of Light en Hung Up. Madonna hoopt met haar nieuwe tour het succes van het vorige tournee te evenaren. De Confessions Tour in 2006 bracht 195 miljoen dollar op.

De Sticky & Sweet Tour eindigt op 18 december in Brazilie. Daarna gaat Madonna weer hard aan de slag om een nieuw studioalbum te produceren.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2 september 2008 - 756

Dit past bij 'Madonna in Nederland'