Kadobox vol verrassingen

Nog meer belevenissen? 101 ideeën op Belevenissen.nl | Redactioneel door

Cadeaus waar je iedereen een plezier mee doet

2 oktober 2008 Waanzinnige ervaringen en ontspannen arrangementen, je vindt het allemaal in de kadobox. Verras iemand met een kadobox en laat ze zelf uit de mogelijkheden kiezen. De boxen variëren in prijs en zijn voor verschillende ideeën te gebruiken. Hier alvast een voorproefje van de mogelijkheden.

Parachutesprong

Voor echte waaghalzen is dit een perfect cadeau. Wat dacht u van een tandem parachutesprong boven Texel of Zeeland? Het enige wat u nodig hebt is een flinke dosis lef en stalen zenuwen. Samen met een instructeur springt u op een maximale hoogte van drie kilometer uit het vliegtuig. Vervolgens valt u met een snelheid van 200 km/u naar beneden. Na een halve minuut opent de parachute zich en kunt ontspannen genieten van een schitterend uitzicht.

Geef de parachutesprong kado!

Off-road

Liever met beide benen op de grond? Dan is dit misschien een idee voor u. Met een stoere 4-wiel aangedreven auto rijdt u een hele dag lang over een uitdagend parcours. Steile hellingen en krappe bochten stellen uw rijvaardigheid flink op de proef. Met de hulp van een instructeur zult u tijdens deze dag leren deze obstakels te overwinnen. Deze cursus is vooral erg geschikt voor mensen die met hun eigen 4x4 auto ervaring op willen doen.

Iemand off-road verrassen?

VIP Fotoshoot

Een dagje als professioneel model. De droom van veel vrouwen. Nu heeft u de kans om deze droom waar te maken! Met een Gogo Diamond heeft u recht op een VIP Fotoshoot. Tijdens deze shoot wordt u in verschillende stijlen gefotografeerd. Terwijl u een lekker kopje koffie of thee drinkt wordt u drie keer professioneel opgemaakt en uw haar wordt ook drie keer anders gestyled. Met 90 opnamen in een hoge resolutie bent u daarna in het bezit van een uitgebreid portfolio.

Ook deze droom weggeven?

Vliegles met 2 passagiers

Neem het heft in eigen handen en neem de stuurknuppel van een vliegtuig over. Op vliegveld van Lelystad wacht een piloot op u om te beginnen met de instructie, waarna u het vliegtuig aan een inspectie onderwerpt. Tijdens de vlucht hebt u tot aan de landing de volledige controle. Tijdens de landing neemt de piloot het weer over. Een fantastische ervaring waar u uiteindelijk ook nog een certificaat -eerste vliegles- aan overhoudt!

Vliegen met z'n tweetjes?

Zeilen

Uitwaaien op de 3-mast klipper Sanne Sophia, ingericht voor het maken van dagtochten is een relaxed dagje uit. Het schip ademt een authentieke sfeer uit en is in het bezit van ruime scheepsdekken met veel zitjes. Vanuit Muiden vaart u over het IJsselmeer terwijl u geniet van kopje koffie/thee en een lunch. Aan het eind van dag komt u opgefrist weer aan in Muiden.

Uitwaaidagje cadeau geven?

Indoor Skydive

De ultieme kick van vrijheid; vliegen op de kracht van de wind! Skydiven in Roosendaal is een bijzondere gewaarwording. In plaats van met een parachute uit het vliegtuig springen kunt u tweeënhalf uur lang in een windtunnel zweven. Onder begeleiding van professionele tunnelmarshalls kunt u zonder risico's hieraan deelnemen.

Zweef een dagje weg

The Grand Champagne Afternoon Tea

Gezellig samen met vriendinnen genieten van een exclusieve high tea. Elke dag tussen 15:30 uur en 17:00 uur kunnen bezoekers in The Grand Restaurant in Amsterdam terecht voor een uitgebreide Grand Champagne Afternoon Tea. Het restaurant biedt een prachtig uitzicht op een Amsterdamse gracht en is gevestigd in het hart van de stad in Sofitel The Grand Amsterdam. Geef een dagje winkelen met verrassing!

Bestuur een Ferrari

Zonder rijbewijs toch in een vette bak rijden? Leer autorijden in een Ferrari. Het is nu mogelijk om je eerste rijles te nemen in een Ferrari 328 GTS. Deze ervaring duurt 30 minuten en vindt plaats op de openbare weg. Boetes zijn voor eigen rekening!

Ferrari? Verrassing!

Laatst gewijzigd: 2015-07-30 13:10:03 · Gepubliceerd: 2008-10-01 18:01:49 - 2443