1

Van der Boom derde topper

Songfestival gaat door

Nieuws door

archief oud artikel 12 november 2008 Amsterdam Na al dat gestoei tussen Geer en Goor nu dan eindelijk duidelijkheid: Geer stopt, maar de Toppers gaan door! Jeroen van der Boom vervangt de zanger niet alleen tijdens de Toppers-concerten, maar ook in de deelname aan het Eurovisie Songfestival.

Echte topper

Van der Boom begon als presentator van diverse programma’s, maar is vooral bekend van de tophits ‘Jij Bent Zo’ en ‘Eén Wereld ‘. Gordon en René Froger hebben de zanger zelf benaderd en laten weten erg blij te zijn met de toezegging van Van der Boom. ‘Jeroen bezit enorme muzikale kwaliteiten en een fantastische stem en heeft het afgelopen jaar bewezen een echte topper te zijn!’.

Geer stopt, maar de Toppers gaan door!

Grootste feestje

Jeroen van der Boom zegt op zijn eigen website zeer vereerd te zijn met de uitnodiging deel uit te gaan maken van ‘Het grootste feestje van Nederland'. De deelname aan het songfestival voorafgegaan door de docu-soap ‘Op weg naar Moskou' en de jubileumconcerten maken het nog spannender allemaal. ‘Ik ben niet de nieuwe Gerard Joling, ik ben gewoon Jeroen en heb enorm veel respect voor wat Gerard heeft neergezet de afgelopen jaren maar ga mijn uiterste best doen om op geheel eigen wijze mijn bijdrage te leveren aan dit unieke concept waar jaarlijks door tienduizenden mensen naar toe wordt geleefd'. De jubileumconcerten van Toppers in Concert vinden plaats op 12 en 13 juni 2009 in de Amsterdam ArenA.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 12 november 2008 - 297

Dit past bij 'Van der Boom derde topper'