Simsaland failliet

Simsaland |  
Nieuws door

Simsaland jaar na opening al failliet

19 januari 2009 Voorthuizen, Gelderland Simsaland is failliet verklaard. Nog geen jaar heeft het speelpark voor kinderen het uitgehouden. Vorige week werden er andere sloten op de deuren van het fantasiepark gezet.

"Sinds vorige week zitten er andere sloten op de deuren", aldus ex-communicatie medewerker Margo Botterblom. "De eigenaar is failliet, maar ze zijn wel bezig met een overname." Hoelang het 'natuurlijke' speelparadijs dicht blijft is onbekend.

De website meldt dat het park tijdelijk gesloten is, maar laat de bezoekers totaal in het ongewisse. Margo Botterblom vindt het geen goede zaak dat de website nog steeds in de lucht is. "Dat het park gesloten is staat onderaan de pagina, en dan moet je wel even scrollen met je muis." Waarschijnlijk zullen er dus wel wat mensen over de mededeling heen lezen.

Simsaland heeft drie grote ruimtes met houten klimtoestellen, muziekpodium, terrassen en een speelstrand met een een ondiepe plas voor kleine kinderen. Wie het bijna spiksplinternieuwe park overneemt blijft nog een raadsel, vooral in deze financieel onzekere tijden.

Laatst gewijzigd: 2015-07-30 13:10:03 · Gepubliceerd: 2009-01-19 15:13:18 - 3000