1

Weg dit weekend

Stap uit je eigen wereld en ontdek die van een ander!

Bezoek Kamp Vught. Redactioneel door

archief oud artikel 30 januari 2009 Landelijk Stap dit weekend uit je eigen vertrouwde wereld en ontdek die van een ander! Ga bijvoorbeeld naar de Western Experience of neem een kijkje op het terrein van Bartiméus waar je dit weekend ook nog eens gratis kan schaatsen. Genoeg te doen en te verkennen.

Wild Wild West in Den Bosch

DEN BOSCH - Voor de 14e keer wordt het, naar eigen zeggen, grootste allround country festival van Europa georganiseerd in Den Bosch. Er is van alles te zien en te beleven op de 'Western Experience'. Zo komen er verschillende countrysterren uit Amerika om voor de Nederlanders te zingen. Er zijn natuurlijk ook linedance-workshops en er komen oudnen (native americans) een traditionele dansvoorstelling geven. Voor de echte 'wild west'-mensen zijn er natuurlijk gevaarlijke stunt met paarden te zien. Op zaterdag 31 januari en zondag 1 februari is Western Expierence te bezoeken in de Brabanthallen.

Toe aan een nieuwe tuin?

UTRECHT - Bent u van plan om een nieuwe tuin aan te leggen? Dan is De Tuinbeurs de plek om inspiratie op te doen. Dit jaar zijn er zeker twintig modeltuinen te zien op de beurs. Daarnaast zijn er allerlei specialisten aanwezig die van uw tegelachtertuin een waar droomparadijsje maken. Ga dus dit weekend van vrijdag 30 januari tot en met zondag 1 februari naar De Tuinbeurs 2009 in de Veemarkthallen in Utrecht.

Bijzondere film in Kamp Vught

KAMP VUGHT - De bijzonder documentaire 'Vooral niet opvallen. Nederlanders in Buchenwald.' is aankomende zondag te zien in Kamp Vught. Regisseur en programmamaker Emiel Bakker geeft die middag toelichting op de documentaire die gaat over Nederlands in Buchenwald. Hij heeft veel oud-gevangenen geïnterviewd voor de documentaire. Er is ook een oud-gevange aanwezig bij de vertoning. Er zijn nog een aantal plekken vrij. De film is te zien op zondag 1 februari van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Vijftig plussers opgelet!

HENGELO - De fiv 50+ Beurs is een nieuw en groot opgezet evenement voor actieve 50-plussers die volop van het leven genieten. De beurs speelt vooral in op de laatste trends op het gebied van hobby's, vakanties, wonen , koken, mode en zelfontplooiing. Nu al nieuwsgierig geworden? De fiv 50+ Beurs is vanaf donderdag 29 januari tot en met zondag 1 februari in het Expo Center Hengelo.

IJskoud weekend bij Bartimeus Doorn

DOORN - Bartiméus in Doorn houdt dit weekend het jaarlijks terugkerende IJskoud Weekend. Het terrein wordt omgetoverd tot een sfeervol winterdorp met allerlei activiteiten. Ga bijvoorbeeld lekker in de arrenslee of schaatsen op de schaatsbaan. Iedereen uit de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug is uitgenodigd om dit feest met de verstandelijk beperkte bewoners te vieren. Het winterdorp is open op zaterdag 31 januari van 12.00 uur tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Ontdek dus de wereld van blindeninstituut Bartiméus aan de Oude Arnhemsebovenweg 3 in Doorn.

Treed binnen in de rockwereld

VENLO - De tweede editie van 'A Night Full Of Rock' (A.N.F.O.R.) vindt plaats in Kafee De Splinter in Venlo. De rocknacht begint om 22.00 uur op vrijdag 30 januari en zal waarschijnlijk tot in de vroege uurtjes van 31 januari doorgaan. Natuurlijk spelen de mannen van 'Offroad Rock 'N Roll', maar er is ook een line-up met drie verschillende bands. Dit zijn La Stryker, Offroad en The Sausage Party. In een andere zaal vindt een hardcore feest plaats.

Kampeerkriebels?

DEN BOSCH - Alweer de zesde editie van het kampeerevent 'Kamperen & Recreëren'. Voor veel kampeerders is dit elk jaar vaste prik. Snuffel in de nieuwste caravans, campers en chalets, maar vind hier ook de perfecte camping voor de aankomende zomervakantie. Of probeer de nieuwste campingspullen uit. Daarnaast zijn er allerlei workshops op het gebied van campinglife. Let op! De kampeerbeurs is niet meer in Autotron Rosmalen, maar zal dit jaar voor het eerst plaatsvinden in de Brabanthallen Den Bosch. Dus trek er op uit van 30 januari tot en met 1 februari naar de Brabanthallen in Den Bosch.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 30 januari 2009 - 1749