1

Weg dit weekend

Toeleven naar de lente

Redactioneel door

archief oud artikel 21 maart 2009 Nog een paar daagjes en dan is de lente daar. Heerlijk! DagjeWeg.NL brengt u voorzichtig in de voorjaarsstemming met dit weekendoverzicht. Het wordt tijd om uit die winterslaap te ontwaken.

Italia al Dente

Vier de lente met Italia al Dente op 21 en 22 maart! In de Bagagehal van Loods 6, gelegen in het Amsterdamse Oostelijk Havengebied, geniet u van authentieke Italiaanse wijnen, lekkernijen, non-foodproducten, cinema en nog veel meer Italiaans. Schrijf u van te voren in voor verschillende culinaire activiteiten, waaronder de super gezellige kookworkshops. Op de website staat het complete programma.

Smakelijk voorproefje


Italia al dente from Julesvandenhurk on Vimeo.

Kijkt u ook nog even in de UITkalender van DagjeWeg.NL? Hier staan nog veel meer activiteiten voor dit weekend die het bezoeken waard zijn.

TuinIdee Goes

Tuinierend Nederland goes Goes dit weekend. De lente begint namelijk met TuinIdee en daar moet u bij zijn. Van vrijdag 20 maart tot en met zondag 22 maart staan de Zeelandhallen in volle bloei. U ontdekt de nieuwste trends en ontwikkelingen op tuingebied en geniet van de prachtige aangelegde tuinen van diverse hoveniers en tuinexperts. Hier krijgt de tuinliefhebber tuinplezier. Het evenement is overigens helemaal GRATIS!

Boekenfestijn

Snuffelen tussen honderdduizenden boeken? Dat kan alleen op het Boekenfestijn, de gratis consumentenbeurs op het gebied van actuele boeken, multimedia en hobby-artikelen. Deze editie wordt van 19 tot en met 22 maart gehouden in Home Boxx Nieuwegein. Kom ook, u bent vast een boekenwurm.

Sporen en duindieren

Zin in een flinke wandeling door Midden Herenduin? Natuurmonumenten heeft zaterdag 21 maart een prachtige route uitgestippeld in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Nu er nog niet zoveel groen is, is het een goed moment om te speuren naar sporen van dieren in het duingebied. Doe stevige schoenen aan, want u mag van de boswachter voor een keer van de paden af. Reserveren is verplicht!

Woonidee NL

Woonidee Nederland gaat nog groter! De hippe woonbeurs biedt van 18 tot en met 22 maart maar liefst 22.000 m2 woongenot. Nieuw zijn de spectaculaire pleinen waar van alles te beleven valt: Keuken & Koken, Baden & Wellness, Luxury & Design en The GreenHouse. De Jaarbeurs in Utrecht vormt het decor. Bestel hier uw tickets!

Negende stripbeurs

Al jaren op zoek naar die ene Donald Duck? Een grote kans dat u hem vindt op de internationale strip-, cd-, dvd- en platenbeurs in sportzaal Schijnpoort in Antwerpen. 22 maart vindt u hier niet alleen een megagroot assortiment strips, maar ook een prachtige collectie cd’s, dvd’s en vinylplaten. Vergeet de leesboeken niet, die dit jaar voor het eerst worden aangeboden.

U hoeft niet ver te zoeken om een leuke vakantie te vinden voor het gezin. Op DagjeWeg.NL vindt u een ideaal overzicht van de mooiste Nederlandse vakantieparken. In een spetterend park als Duinrell hoeven de kids zich niet vervelen.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 21 maart 2009 - 1513

Dit past bij 'Weg dit weekend'