GiGaGrote Knikkerbaan in Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn opent nieuwe seizoen met spellenfestijn

Bezoek Avonturenpark Hellendoorn Nieuws door
De maanden april en mei staan helemaal in het teken van de spelletjes. Bezoekers van het Avonturenpark kunnen bij de verschillende attracties spelletjes spelen en daar zelfs prijzen mee winnen.

archief oud artikel 30 maart 2009 Hellendoorn, Overijssel Voor Avonturenpark Hellendoorn begint het seizoen op 10 april. Het park opent met de start van spellenfestijn 'Spellendoorn'.

GiGaGrote Knikkerbaan

Paradepaard van de tentoonstelling is de GiGaGrote Knikkerbaan van Jelle Bakker: een knikkerbaan van één kilometer lang. De knikkerbaan is te zien in de Discovery Club.

Meer

Er is nog meer. Kinderen kunnen tijdens Spellendoorn meedoen aan Kek's SpelQuizShow of de speciale Kareltje en Jasmijn theatershow. Van 27 april tot en met 3 mei staat voetbal centraal. De voetbalclub Heracles om preciezer te zijn. Deze eredivisieclub organiseert allerlei voetbalactiviteiten en komt zelf met de hele selectie ook op bezoek.
Op alle zondagen tijdens Spellendoorn, met Pasen, op Koninginnedag, Hemelvaart en op 28 en 29 april komt 999 games (fabrikant van bord- en kaartspellen zoals 'De Kolonisten van Catan') langs om speldemonstraties te geven.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2009-03-30 10:00:24 - 1346