Wibi kan niet meer piano spelen

Aandoening Wibi's oren blijkt ernstig

Nieuws door

archief oud artikel 30 maart 2009 Zeist, Utrecht Pianist Wibi Soerjadi verliet dit weekend met tranen in zijn ogen het podium. Hij hoort al een tijdje niet goed. Zijn gehoorzenuw is aangetast en ook zijn middenoor functioneert niet zoals het hoort.

"De laatste tijd kreeg de pianist dusdanig last van zijn hoofd en zijn oren waardoor hij in een zeer moeilijke toestand verkeerde", laat de persvoorlichting van Wibi weten. Soerjadi kan door zijn gehooraandoening niet op topniveau presteren, en dit is erg frustrerend voor de toetsenkoning.

Vorige week had hij al rust genomen en waren zijn concerten afgelast. Wibi wilde het dit weekend weer proberen, maar na het eerste nummer kwam hij met tranen in zijn ogen het podium af. Soerjadi heeft goede moed, zo is te lezen op zijn website, dat hij er bovenop komt. "Diep geraakt door uw warme steun krijg ik extra kracht en het gaat zeker allemaal goedkomen met mij", schrijft Wibi. Met de goede medicijnen en een hoop rust is de kans groot dat de gehoorzenuw zich hersteld.

Wie nog een kaartje heeft voor een concert van Wibi kan beter thuis blijven. Alle optredens zijn tot 3 april afgelast. Vooralsnog gaan de concerten na 3 april door, maar houd voor de zekerheid de website van Soerjadi in de gaten.

Laatst gewijzigd: 2018-09-17 09:55:50 · Gepubliceerd: 30 maart 2009 - 2119

Dit past bij 'Wibi kan niet meer piano spelen'