1

Weg dit weekend

Met een beetje fantasie krijgt u een topweekend

Redactioneel door

archief oud artikel 23 april 2009 Helaas! Ondanks deze heerlijke zonnige periode laten de grote festivals nog even op zich wachten. U zult uw fantasie de vrije loop moeten laten gaan, om toch wat van het weekend te maken. DagjeWeg.NL garandeert slechts een aantal 'fantastische' uitstapjes.

Padvinderweekend

Wie durft te overleven in de vrije natuur? Jij vast wel! Zorg er alleen voor dat je niet onvoorbereid op pad gaat. Tijdens het Padvindersweekend in Avonturendierenpark Metelen op 25 en 26 april kom je alles te weten over het spannende avontuur. Voor een rugzak vol tips en trucs moet je wel even een stukje de grens over. Print de kortingsbon uit en krijg 1,50 euro korting!

Kijkt u ook nog even in de UITkalender van DagjeWeg.NL? Hier staan nog veel meer activiteiten voor dit weekend die het bezoeken waard zijn.

Pasar Malam

Liefhebbers van de Aziatische cultuur moeten dit weekend naar Expocenter Hengelo. Hier wordt op 24, 25 en 26 april weer een populaire Pasar Malam gehouden. Drie dagen lang warmte, sfeer, ontspanning en gezelligheid vanuit het Verre Oosten. Er zijn verscheidene stands met heerlijke producten, eethuisjes met de meest uiteenlopende maaltijden en interessante workshops. Vergeet door de zalige Indische snacks alleen de prachtige zang- en dansacts niet.

Amsterdam Fantastic Film Festival

Waar gebeurd of niet... Tijdens het Amsterdam Fantastic Film Festival (AFFF) wordt er volop gegriezeld, gelachen en geprezen. Het festival biedt maar liefst 40 Nederlandse premières van eigenzinnige, ‘fantastische' films. De genres zijn – hou je vast! – horror, thriller, science-fiction en ‘anime'. Ware filmfreaks krijgen de meest recente producties voorgeschoteld.

Art & Antiques Fair

Ze zijn al een paar dagen onderweg bij de Art & Antiques Fair in 's-Hertogenbosch. De 43e editie van het succesvolle evenement is echter nog niet afgelopen. Tot 26 april kunnen bezoekers hun ogen vermoeien aan werken van negentig exposanten uit heel de wereld, verdeeld over acht pleinen. Wie even op adem wil komen, geniet van het brede assortiment van hapjes en drankjes; op de beursvloer, of in het restaurant.

Elf Fantasy Fair 2009

Opnieuw een ‘fantastisch' evenement dit weekend. En nu in Haarzuilens! Duizenden ridders, elfen en piraten belegeren op 25 en 26 april Kasteel de Haar voor de Elf Fantasy Fair 2009. Het park en de tuinen worden omgedoopt tot het koninkrijk Elfië. Net als voorgaande jaren zijn er ook internationale schrijvers, kunstenaars en performers te vinden op het grootste festival in Europa waar Fantasy werkelijkheid wordt.

Voorproefje

Het geluid van kakelende kippen vervangt het lawaai van toeterende auto's. Het grijze beton maakt plaats voor uitgestrekte, groene weiden. En dat terwijl u wakker wordt in een bedstee. Goedemorgen, u bent op een boerderij!

Laatst gewijzigd: 2014-05-07 16:31:00 · Gepubliceerd: 23 april 2009 - 1170

Dit past bij 'Weg dit weekend'