1

Arrestaties in Efteling

Geruzie op Eerste Pinksterdag in De Efteling

Bezoek De Efteling! Nieuws door

archief oud artikel 2 juni 2009 Kaatsheuvel, Noord-Brabant Op Eerste Pinksterdag zijn er in attractiepark De Efteling door de politie twee arrestaties verricht. De bedreiging en mishandeling waren het gesprek van de dag in Kaatsheuvel.

Rond 15.30 uur bleek een groepje jongeren niet te luisteren naar het personeel. Ze waren al meerdere keren gewaarschuwd dat ze niet in de bootjes van de Fata Morgana mochten staan. Daarom besloot de beveiliging om de groep verdere toegang tot het park te ontzeggen en de jongeren uit het park te zetten. Dit was niet naar de zin van een 18-jarige jongere, die een van de beveligingsmedewerkers bedreigde en in het gezicht probeerde te slaan. De politie werd op de hoogte gesteld van het incident. De 18-jarige verdachte werd na verhoor weer in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Maar de rust was nog niet weergekeerd in het attractiepark. Een uur later kreeg de politie de melding binnen dat een 31-jarige man uit Capelle aan de IJssel een vrouw in het gezicht had geslagen. De ruzie zou gaan over de plaats in de wachtrij voor de wildwaterbaan Pirana. Op het politiebureau verklaarde de man dat de tegenpartij eerst had geslagen en dat hij de onenigheid had willen uitpraten. De man is na het verhoor weer vrij gelaten en er wordt een proces-verbaal opgesteld.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2 juni 2009 - 556