Wil je van die vervelende vliegangst afkomen?

Luchtvaart-Themapark Aviodrome organiseert een 'vliegangstweekend'

Bezoek Themapark Aviodrome! Nieuws door

archief oud artikel 3 juni 2009 Lelystad, Flevoland Vliegangsthazen opgelet! Het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome op Luchthaven Lelystad organiseert een 'vliegangstweekend' op 20 en 21 juni. Er zijn namelijk ruim drie miljoen Nederlanders die last hebben van vliegangstgevoelens. Stichting VALK geeft workshops die meer inzicht geven in deze angstgevoelens.

Het 'vliegangstweekend' is natuurlijk ook te bezoeken door mensen die geen vliegangst hebben, maar er wel meer over willen weten. In de gratis workshops wordt uit de doeken gedaan waar vliegangst vandaan komt. Zoals claustrofobie, hoogtevrees of controledrang. Maar volgens VALK is het niet nodig om daarom vliegreizen te vermijden.

Het programma begint om 11.30 uur. Dan zal een oud-cliënt van VALK vertellen hoe hij heeft geleerd om met zijn vliegangst om te gaan en weer is gaan vliegen. Daarna leert een therapeut de bezoekers ontspanningsoefeningen aan. De dag wordt om 17.00 uur afgesloten.

De workshops worden in de toepasselijke ruimte, de Boeing 747 Jumbojet van Aviodrome, gegeven. Alle bezoekers van het themapark kunnen beide dagen gratis bijwonen.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2009-06-03 09:57:23 - 1046