1

Een dagje uit naar Michael Jackson

Nieuws door

archief oud artikel 1 juli 2009 Het klinkt te bizar voor woorden, maar het is echt waar: vrijdag kunnen fans Michael Jackson bekijken in Californië.

Het lichaam van de populaire zanger is vrijdag te zien op de ranch van Jackson in Santa Barbara County. Bezoekers van Neverland krijgen nog één laatste kans om een glimp op te vangen van de King of Pop. Een bijzondere ervaring, zeker voor fans van Jackson.

Wat daarna met het lichaam gebeurt is onbekend. Misschien wordt Wacko Jacko in plastic verpakt om zo voor altijd 'goed' te blijven. Een andere mogelijkheid is dat hij wordt begraven. Waarschijnlijk houdt de familie een grote publieke begrafenis, maar ook dat staat nog op losse schroeven.

Wie vrijdag naar Santa Barbara wilt om Michael Jackson te zien moet snel een hotel reserveren. De hotels zijn namelijk bijna allemaal al vol. Wil je op tijd zijn? Boek dan hier een hotel!

Michael Jackson overleed 25 juni 2009 op 50-jarige leeftijd aan een hartstilstand. Het hoge medicijngebruik, een eetstoornis en de verhoogde stress van een nieuw concertreeks zorgden waarschijnlijk voor de vroege dood van Jackson. Jackson bracht de afgelopen tientallen jaren veel goed verkopende albums uit. Het is mogelijk dat er nieuw materiaal uitkomt nu hij is overleden. Bronnen suggereren dat Jackson 200 nummers klaar heeft liggen als erfenis voor zijn kinderen.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 1 juli 2009 - 818

Dit past bij 'Een dagje uit naar Michael Jackson'

2 reacties: