Uit in Apeldoorn

CODA Museum |  deel via WhatsApp | Reportage door

De leukste uitstapjes van Apeldoorn op een rijtje!

2 juli 2009 Apeldoorn, Gelderland Apeldoorn is de grootste stad van de Veluwe en ook één van de leukste. Voor alle leeftijden is er van alles te doen. Het is heerlijk om de natuur in te trekken, maar er is veel meer te doen: heeft u bijvoorbeeld wel eens aapjes gekeken in de Apenheul? Of een duik genomen in het grootste openluchtzwembad van Nederland? Apeldoorn is veelzijdig en groen, en er is van alles te doen.

Redacteuren van DagjeWeg.NL brachten een bezoek aan Apeldoorn en kwamen enthousiast terug. Hieronder zijn de reportages te lezen die ze in Apeldoorn schreven.

Niet genoeg aan één dag om van Apeldoorn te genieten? Blijf er dan lekker een weekend of een midweek. Boek bijvoorbeeld een overnachting in het betaalbare Hampshire Hotel, dat tien minuten van het centrum ligt. Of boek één van de comfortabele kamers in Hotel Berg en Bos. Er zijn meer dan vijftig hotels op de Veluwe!

Vakantiehuisjes op de Veluwe

Liever een eigen huisje tot de beschikking? Boek dan een vakantiehuisje in Gelderland!

Nieuwsbrief special Apeldoorn.

Aanbevolen uitstapjes in ApeldoornUitstapjes in en rond Apeldoorn

Hotel Restaurant Herberg de Boer'nkinkel

Vlak naast de uitgestrekte Hoge Veluwe ligt het sfeervolle Hotel Restaurant Herberg de Boer'nkinkel. De herberg heeft zes comfortabele hotelkamers met hedendaagse voorzieningen zoals douche, toilet, draadloos internet, telefoon en tv.

Veluwsche Stoomtrein Maatschappij

Oude tijden herleven bij de in 1975 opgerichte Veluwsche Stoomtrein Maatschappij (VSM). Historische stoomlocomotieven starten volgens een vaste dienstregeling in Apeldoorn en tuffen via Beekbergen, Loenen, Eerbeek naar het eindpunt Dieren. Eigenlijk is VSM een rijdend spoorwegmuseum.
Bekijk alle uitstapjes in Apeldoorn!

Laatst gewijzigd: 2018-10-09 20:14:15 · Gepubliceerd: 2009-07-01 14:42:56 - 12904