1

Geen glazen tentoonstelling voor Michael Jackson

Nieuws door

archief oud artikel 2 juli 2009 Fans die Michael Jackson nog een laatste keer willen zien hebben pech. De populaire zanger wordt niet opgebaard op zijn ranch Neverland.

Dit gaat in tegen eerdere berichten. Enkele dagen geleden werd bekend dat Michael Jackson op vrijdag een dag lang te bezoeken is. De fans waren verdeeld: super om Michael nog een keer te zien, maar is dit wel wat hij wil? Uiteindelijk heeft de familie van Jackson besloten om niet met het plan door te gaan.

Er komt nog wel een begrafenis, maar het is nog onbekend of deze publiekelijk is of alleen voor de naaste familie. De Jacksons laten mogelijk binnen enkele dagen weten wat het gaat worden.

Michael Jackson overleed 25 juni 2009 op 50-jarige leeftijd aan een hartstilstand. Het hoge medicijngebruik, een eetstoornis en de verhoogde stress van een nieuw concertreeks zorgden waarschijnlijk voor de vroege dood van Jackson. Jackson bracht de afgelopen tientallen jaren veel goed verkopende albums uit. Het is mogelijk dat er nieuw materiaal uitkomt nu hij is overleden. Bronnen suggereren dat Jackson 200 nummers klaar heeft liggen als erfenis voor zijn kinderen.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2 juli 2009 - 514

Dit past bij 'Geen glazen tentoonstelling voor Michael Jackson'