1

Dagje uit? Geen Mexicaanse griep!

Vijf uitjes waar u onmogelijk ziek wordt

Nieuws door

archief oud artikel 31 juli 2009 Ede, Gelderland De Mexicaanse griep waait als een koude oostenwind over het land. Is het nog mogelijk om de griep te ontlopen tijdens een dagje uit? Jazeker! DagjeWeg.NL verzamelde vijf uitstapjes waar u de griep onmogelijk kunt krijgen.

Bij Indoor Skydive Roosendaal kun je skydiven zonder vliegtuig of parachute. Waaghalzen nemen plaats in een tunnel en door de harde wind blijven ze 'zweven'. De kans om hier de Mexicaanse griep op te lopen is zeer klein. Mensen zitten alleen in de tunnel, dus het virus springt niet over van mens op mens. Buiten de tunnel is het aan te raden om een mondkapje te gebruiken.

Het Museum voor Anatomie en Pathologie is een veilig museum om naar toe te gaan. Het museum is onderdeel van het Universitair Medisch Centrum Nijmegen. Waar voelt een mens zich veiliger dan dicht in de buurt van artsen? Nergens! De kans om de griep te krijgen is zeer laag, omdat artsen precies weten hoe je griep kunt vermijden. Ooit een zieke arts gezien? Daarnaast is de toegang gratis, waardoor u geen geld hoeft te geven (zo voorkom je verspreiding via lichamelijk contact).

Ga naar het grootste heggendoolhof ter wereld in Ruurlo. Met een lengte van 1.188 meter is de uitgang moeilijk te vinden. Stelt u zich eens voor dat u de uitgang helemaal niet kunt vinden? Dan bent u voor altijd verlost van de samenleving en de griep. Neem wel een flinke voorraad eten mee, zodat u er tot het eind van de griepinvasie kunt verblijven.

Ooit aan gedacht om naar een uitje te gaan, waar nooit iemand komt? Probeer het Vodka Museum in Amsterdam! De brede bodybuilders voor de deur zijn niet erg uitnodigend, dus vaak is het museum leeg. En misschien helpt de alcohol van de wodka om het griepvirus buiten het lichaam te houden. Het museum wordt gerund door Russen en even voor de duidelijkheid: dat land ligt verder van Mexico af dan Nederland. Fijn om te weten!

Rij in uw auto zo ver mogelijk richting het oosten. Vaarwel stad, hallo boerderij! Wist u dat u kunt slapen op een boerderij? Een haan wekt u 's ochtends, u kunt wandelen in de meest prachtige omgevingen en alle etenswaren kunt u gewoon op de boerderij krijgen. Een miniwereld op zich, een wereld zonder griep! Lees meer over overnachten op de boerderij.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 31 juli 2009 - 1501

Dit past bij 'Dagje uit? Geen Mexicaanse griep!'

1 reactie