1

Subaru verkoopt wintersportwagens

Subaru Holiday-uitvoering in de uitverkoop

Subaru Benelux Nieuws door

archief oud artikel 17 november 2009 Autofabrikant Subaru verkoopt tijdelijk auto's die geschikt zijn voor wintersport. De auto's verschijnen in de zogenaamde Holiday-uitvoering. De wintersportwagens zijn onderdeel van Subaru's auto-uitverkoop, die loopt tot 31 december.

Subaru heeft de Holiday-auto's voorzien van een set winterbanden en stalen 16 inch wielen. Daarnaast zit er bij de auto een dakdrager, een bagagebox, bagagematten, een afneembare trekhaak en een fietsendrager. Deze aanpassingen maken de auto's geschikt voor een wintersportvakantie. Ook heel belangrijk voor rijden in wintersportgebieden: de auto's hebben vierwielaandrijving. Zo kom je gemakkelijker de bergen op.

Uitverkoop

De auto's zijn tot en met 31 december 2009 in de uitverkoop. De Holiday-uitvoeringen zijn onderdeel van Subaru's uitverkoop, en worden daarom verkocht tot de einddatum. De goedkoopste Holiday-auto kost tot 31 december € 23.995,-.

Gratis brandstof

In plaats van het wintersportpakket kan de koper ook kiezen voor gratis brandstof. Afhankelijk van de autosoort, krijgt de koper een brandstofpas ter waarde van € 750,-, € 1.000,-.

De Holiday-uitvoering is verkrijgbaar voor de Subaru Forester en de Subaru Impreza. Deze Holiday-auto's zijn te koop bij elke Subarudealer.

Met de auto op wintersportvakantie? Ga op wintersportvakantie naar Oostenrijk, of ga rijd met de auto naar de skipistes in Italië. Voor andere landen, zie het wintersport overzicht van DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 17 november 2009 - 237