Twee nieuwe Landalparken in Oostenrijk

Landal Brandnertal |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Luxe wintersporten in Brandnertal

7 december 2009 Landal GreenParks opent twee nieuwe parken in Oostenrijk. In Landal Brandnertal en Landal Brandnertal Chalet genieten wintersporters van een heerlijke vakantie.

In totaal heeft Landal nu elf wintersportbestemmingen. Landal biedt luxueuze vakanties aan voor het hele gezin. De twee nieuwe parken liggen op het Tschengla Hochplateau: een paradijs voor skiërs. Landal Brandnertal ligt direct aan de piste, terwijl Landal Brandnertal Chalet Matin een stuk hoger ligt. Met 55 kilometer goed geprepareerde pistes is het gebied geschikt voor zowel beginnende, als gevorderde skiërs.

"Voor wie op zoek is naar een rustige bestemming zonder massatoerisme, maar toch met voldoende faciliteiten op en rond de pistes, zijn deze nieuwe parken beslist een aanrader", meent Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks. "De twee nieuwste parken zijn uitstekend bereikbaar via Ulm en Liechtenstein, waardoor men de drukte tussen München en Salzburg letterlijk links laat liggen."

Landal Brandnertal is de grootste van de twee parken met 91 luxe appartementen. Ook is er een compleet welnesscentrum en een overdekt zwembad. De 28 chalets van Landal Brandnertal Chalet Martin zijn ideaal voor toeristen, die iets meer ontspanning en rust zoeken. Beide locaties garanderen de perfecte vakantie.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2015-07-30 13:10:03 · Gepubliceerd: 2009-12-07 17:13:34 - 367