Win gratis skiles op DagjeWeg.NL

Sneeuwattractiepark Skidôme |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Ga goed voorbereid op wintersport

11 januari 2010 Rucphen, Noord-Brabant Nederland ligt bedekt onder een mooie laag sneeuw, maar toch weerhoudt dat mensen er niet van om over grenzen de winter op te zoeken. De wegen zien zwart van de wintersportgangers. DagjeWeg.NL raadt aan om goed voorbereid op wintersport te gaan en geeft daarom mooie winterse prijzen weg!

Sneeuwattractiepark Skidôme is dé plek om eindeloos te oefenen op de lange latten of op een snowboard. DagjeWeg.NL geeft nu 6x een drie-uur-pas weg om vrij te oefenen en een proefles skiën of snowboarden (4x) van 1,5 uur. In Skidôme mag u nog zo vaak onderuit gaan als u wilt, over de grenzen begint het echte werk pas.

Hoe kunt u deze prachtige prijzen winnen? DagjeWeg.NL roept uw hulp in om een Top 10 te maken van beste Sneeuw- en Schaatsattracties. Wat vindt u de beste schaatsbaan van Nederland? Geef uw beoordeling over een Sneeuw- of Schaatsattractie en maak kans op een middagje Skidôme! Beoordeel uw winterse attractie hier!

Doe alvast inspiratie op voor uw wintersportvakantie op de wintersportpagina van DagjeWeg.NL en kom op de hoogte van sneeuwhoogtes, het laatste nieuws en de leukste bestemmingen!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-01-11 14:33:36 - 238