Boeken voor op wintersport

Leesvoer voor na het skiën

Nieuws door

archief oud artikel 23 februari 2010 Cultuur Ga je met het hele gezin op wintersport? Neem dan deze boeken mee. Voor kinderen én volwassenen.

Wanneer kinderen op de lange latten staan, willen ze graag nog meer leren over wintersport. Borre gaat op wintersport is een fijn boek voor jonge kinderen: om voor te lezen of - als ze het kunnen - om zelf te lezen. Borre mag met haar ouders mee op wintersport en daar beleeft ze van alles. Koop het boek op Bol.com.

Last-minute op wintersport? Op DagjeWeg.NL vind je chalets voor de laagste prijzen. Kortingen tot 300 procent. Profiteer van deze kortingen en ga lekker lang op wintersport!

Accountant Rob van Dam gaat met zijn klant op wintersport. Op nieuwjaarsdag zit de klant dood in een skilift. Wat is er gaande? Van Dam probeert erachter te komen in deze spannende thriller. Enige kennis van de financiële wereld is wel nodig om het boek - De dood op wintersport - te begrijpen. Het boek is enkel tweedehands te krijgen, waaronder op Bol.com.

In Ski Atlas 2010 staat een compleet overzicht van alle wintersportmogelijkheden in de Alpen. Een heerlijk naslagwerk als je in Frankrijk, Zwitserland of Oostenrijk bent. Ook leuk: recepten, beoordelingen van mensen en een artikel over Amerikaanse skigebieden. Ski Atlas 2010 is een unieke atlas voor wintersportliefhebbers. Koop het boek op Bol.com

Op vakantie in een chalet? Het kan zijn dat je het moet doen met een lekkende koelkast, een tweepits kookplaat en een Fisherprice-oven. Gelukkig is er het boek Snow Food met lekkere en makkelijke recepten. Snow Food is het eerste wintersportkookboek ter wereld, een unicum. Handig aan het boek zijn de lijstjes van dingen die je uit Nederland mee moet nemen, omdat die in een wintersportchalet niet aanwezig zijn. Koop het boek op Bol.com.

Een bijzonder leuk boek voor kinderen is Sneeuwstorm. Het boek vertelt het verhaal van Tim. Hij gaat met zijn ouders op wintersport. Terwijl hij met een paar kinderen aan het skiën is, verslechtert het weer en blaast een harde windvlaag Tim bijna omver. Tara is plotseling verdwenen. Sneeuwstorm is een spannend kinderboek. Koop het boek op Bol.com.

Last-minute op wintersport? Op DagjeWeg.NL vind je chalets voor de laagste prijzen. Kortingen tot 300 procent. Profiteer van deze kortingen en ga lekker lang op wintersport!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 23 februari 2010 - 650

Dit past bij 'Boeken voor op wintersport'