1

Op één dag naar Slagharen, het Archeon en het Loo

Virtueel wandelen van Groningen naar Maastricht

Apenheul Nieuws door

archief oud artikel 11 maart 2010 Toerisme Eventjes lachen met de apen in de Apenheul, dan snel door naar de bloedstollende achtbaan Goliath in Walibi World en om even uit te rusten geniet je in de Wereldtuinen Mondo Verde. Vanaf vandaag is een virtuele wandeling mogelijk in een groot aantal Nederlandse attractieparken via de Street View dienst in Google Maps.

In totaal is er nu zo'n 75.600 kilometer aan Nederlandse wegen opgenomen in Street View waardoor het mogelijk is een virtuele reis door Nederland te maken van Groningen naar Maastricht. Even binnen kijken bij de buren of een wandelingetje maken door de tuinen van Paleis het Loo: en dat allemaal vanachter het bureau.

Voorproefje op dagje weg

Ook DagjeWeg.NL zorgt ervoor dat iedereen nu alvast een voorproefje kan nemen op zijn of haar dagje weg. Wordt het de Efteling, het Zuiderzeemuseum of een tochtje langs de molens van de De Zaanse Schans? Loop alvast een rondje, proef wat van de sfeer en bepaal na je Streetviewwandeling welk uitstapje het wordt.

Veel van de toeristische plekken zijn moeilijk met de auto bereikbaar. Daarom heeft het bedrijf de speciale Google Trike ingezet, een 114 kilo-zware driewieler fiets, uitgerust met Street View-camera's. Neem nu de proef op de som en trek er virtueel op uit met Streetview!

Lees meer nieuws over attractieparken op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 11 maart 2010 - 760

Activiteiten Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Nu te bezoeken

Tentoonstelling Waterwijs | Zuiderzeemuseum


Bezoek de tentoonstelling Waterwijs bij het Zuiderzeemuseum en ontdek meer over het watergebruik van toen en nu!

Binnen enkele weken te bezoeken

Tussen Kunst & Kidz


Op 4, 5 en 6 mei organiseert het Zuiderzeemuseum Tussen Kunst en Kidz voor kinderen en hun families in het buitenmuseum.

Redders op zee


De huidige Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) bestaat 200 jaar! Ter ere van dit jubileum is er in het Zuiderzeemuseum een tentoonstelling te zien over de geschiedenis en gezichten...