Picknicken op heilig gras

Bekijk het WK in Amsterdam ArenA

Amsterdam ArenA Nieuws door

archief oud artikel 25 maart 2010 Zakelijk Amsterdam, Noord-Holland Haal de oranje pruiken, de felgekleurde boa's en de bierpetten maar uit de kast: het WK is in zicht! Die oranjekoorts bevordert de teamspirit. Niet alleen tussen vrienden, maar ook zeker tussen bedrijven.

Om dit voetbalfestijn ook op het werk op een leuke manier te vieren, organiseert de Amsterdam ArenA iets heel bijzonders. Voor één keer is het mogelijk om tijdens een bedrijfsuitje het heilige gras te betreden. Naast een voetbaltoernooi met klanten of personeel is het mogelijk om te picknicken op het veld. Waar normaal gesproken godenzonen indrukwekkende prestaties neerzetten, kunnen bedrijven genieten van een heerlijke maaltijd.

Picknick

De picknick wordt georganiseerd tijdens de wedstrijd Nederland-Denemarken op maandag 14 juni 2010. Onder het genot van verschillende lekkernijen in een picknickmand bekijkt iedereen de eerste poulewedstrijd van het Nederlands elftal live op de grote stadionschermen.

WK-arrangement

Tijdens een aantal dagen in april, mei en juni staat alles in de Amsterdam ArenA in het teken van het WK. Er is bijvoorbeeld ook het WK vergaderarrangement. Chocolade voetballetjes, een echte voetballunch en tijdens de pauze een lekker balletje trappen.

Lees meer nieuws over voetbal op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 25 maart 2010 - 925