1

Gefeliciteerd VVV Nederland!

Jubileumfietsroutes vieren 125e VVV-verjaardag

Nieuws door

archief oud artikel 5 april 2010 Toerisme Rotterdam, Zuid-Holland VVV Nederland is jarig en dat wordt gevierd. Maandag geven topwielrenners Michael Boogerd en Leontien Zijlaard-van Moorsel het startsein voor de speciale VVV Jubileumfietsroutes.

VVV Nederland bestaat dit jaar 125 jaar en daarom is het ook het hele jaar feest. VVV's in heel Nederland hebben speciale jubileumfietsroutes uitgezet. De fietsroutes kosten 2 euro, waarvan 1 euro naar het Ronald McDonald Kinderfonds gaat. Er zijn ruim honderd verschillende routes die het hele jubileumjaar verkrijgbaar zijn.

Rotterdam

Boogerd en Zijlaard fietsen tweede paasdag een route door de binnenstad van Rotterdam. De tocht pakt ook een stukje van het parcours van de Tour de France mee en er wordt een bezoek gebracht aan het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Dit huis opent maandag haar deuren.

Pasen

Nog geen plannen voor tweede paasdag? Kom dan naar rotterdam.info aan de Coolsingel 195-197. Daar vinden de hele dag allerlei leuke activiteiten plaats. En ook in de rest van Nederland organiseren VVV's actviteiten rondom de fietsroutes. Haal dus de fiets gauw uit de schuur, neem voor de zekerheid een regenjas mee en fietsen maar!

DagjeWeg.NL heeft ook allerlei leuke fietsroutes!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 5 april 2010 - 428

Dit past bij 'Gefeliciteerd VVV Nederland!'